Happy New 2011


Med denna bild (som togs i förrgår tror jag) säger jag God natt och ha ett grymt fortsatt lov och nyår tills vi hörs igen! Roadtripen upp till Jämtland börjar imorgon innan 12.00, knas jag är så taggad. Det ska bli grymt. Åh, längtar efter skootern.. Som sagt, hörs vi inte innan jag är tillbaka så; fan, ha det GRYMT!

Hasta la Pasta

Har nu fixat med Spotify, Premium nu! Så vi (jag och Lisa) kan lyssna i bilen imorgon/iövermorgon när vi drar på roadtrip till JÄMTLAND! Åh, ska bli så skönt! Nyår kommer spåra, men det gör inget för man är med familjen liksom. Ojoj, låter kanske lame för er - för ni känner inte min lirar familj! Drar iaf upp antingen imorgon kväll eller på på morgonen på fredag, vi åker med Tim och Lina och möjligtvis hänger Suddhen på också, kommer bli grymt! Ser fram emot skooteråkning.. ÅH! Nu ska jag fixa frukost/lunch. Pasta <3 Vi hörs senare.

Vackert som en saga.


Extremt långt inlägg. Cred till den som pallar läsa!

För mig som för drygt.. 1,5 timmar sen lämnade sängen känns det som att det är morgon nu. Men så är det ju då inte! Igår var jag nere på stan med underbara Sanna och Malin, det var verkligen jätte trevligt och så himla värt att få träffa de! Sanna - eftersom du lär se det här.. Ses igen innan lovet är slut 2011? <3 Nåväl, tillbaks till igår; jag tog ju som tidigare sett ett hål i Tragus som det heter, en traguspiercing! Har velat ta en ett tag så när Sanna ändå skulle lägga till hål i sina öron så slog jag till! Kanoners. Sen följde jag tjejorna till stationen så de kom på rätt tåg hem igen. Good bye my lovers! Haha, sen åkte jag till kusin Tim där Lina var ensam hemma, vi gick och köpte pizza och hade det lite mysigt sådär. Efter det åkte jag hem till mor där Christian och Mika var på middag. Trevligt trevligt! Nu om ett tag ska jag nog åka till Elvira ett tag för hon ska få både sin lilla julklapp och sen en annan grej också! Vi hörs kanske senare då, PUSS!

Det blev inte så mycket shopping. Men ett nytt hål i örat blev det allt!


Puss på alla

God förmiddag mah' lovers! Julafton va toppen och blablabla vet inte vad jag ska skriva just nu.. Har inte så mycket att säga, nu ska jag iaf fixa mig lite och sen dra ner på stan med Lisa för att träffa Sanna och Malin, wiiie! Sen ska Johanna och Amanda hit till huvudstaden så då får man nog träffa de också! It's gonna be a good day!

Fråga inte hur det gick till. Plötsligt händer det. Alla 3 färger. På 1 och samma bild.

.

Mellandagsrea!

Jag uppdaterar ikväll! Bilder kommer förhoppningsvis då! Nu måste jag fixa mig! Hej då!

Glad Midsommar! Glad Påsk! Gott Nytt År!

GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL! GOD JUL!

STÄD/DJ

Bögpapporna gick för ett litet tag sen, vi har haft lite fika och ja, lite julmys sådär. Nu är det städning på gång här hemma och jag agerar StädDJ! Senare kanske jag ska träffa Lisaman, vi får se, förhoppningsvis kommer jag få träffa henne innan Jul <3 Nu måste jag fortsätta, vi hörs kanske senare! Puss

Ett besök på toaletten.


Bilderna tog jag igår.

Känner mig faktiskt lycklig just nu

För ett tag sen knackade det på min kära dörr, wtf tänkte jag, alla är ju hemma.. Går och öppnar dörren, där står Lisa och Julia som åkt till mig för att muntra upp mig i mina sjuka ensamma dagar. Det gjorde seriöst min dag, underbarare flickor får man leta efter. Känner mig ärligt friskare nu tack vare dem! Så vi satt bara i köket och snackade ett tag, sen skulle de hem igen. Åh, jag älskar er mina finaste. Nu slökollar jag på Criminal Minds samtidigt som jag går igenom "Like-sidor" på Facebook. Man hittar så många bra grejer ska jag säga er! Tänkte slänga upp lite bilder sen, men det kan blir efter tolvslaget.. Puss!


7klingar

Två sjuklingar under samma tak, lillsyrran kom hem för ett bra tag sen och kände sig inte så bra. Sen dess har vi bara legat i soffan, tog precis tempen på oss båda och Tilda hade 38,6 - helt klart feber och jag själv hade 36,5 - typ för lite? Jaja. Jag känner mig iaf lite friskare nu när jag behöver ta hand om denna skrutt som verkar sjukare, fast på ett annat sätt. Jag är snorig och hostar, hon.. Har ont överallt och är bara allmänt utmattad. Som sagt, två sjuklingar under samma tak. Ni kan ju få en bild på tösen från när hon var i ett piggare tillstånd.

SMiLEY

Satan i gatan alltså.. efter avslutningen kom Lisa hit, vi satte på en skräckis och ja, jag somnade om vartannat. Sen drog hon för en 3 timmar sen typ, sen dess har jag sovit i soffan. Kul sätt att fira in jullovet på va? Äsch, jag får göra allt jag kan för att bli frisk nu bara, vet dock inte.. hur man gör..? Mat orkar jag inte fixa heller och jag är ensam hemma, lever på sömn och vatten. Mys! Vi hörs, senare om jag pallar, annars imorgon.

Missbrukare

Set The Fire To The Third Bar - Snow Patrol
Min drog för tillfället


A blur of happiness


Kärlek kallas det visst.

Det finns en totalt underbar, extremt härlig och otroligt snygg brutta som heter Sanna Holm.
Besök hennes blogg: http://zibit.blogg.se/


Lasagne

Damn, däckade typ tjugo i 8 och sen ah.. Vaknade typ halv 10 eller nåt, tror jag. Så nu har jag precis käkat middag och borde egentligen sova snart, det kommer inte gå så bra. Fan, att vara sjuk är inte roligt, inte någonstans. Och imorgon är det avslutning.. O'boy. Sen ska vi egentligen ha middag här hemma också, jag och Elvira, men jag vet inte om jag kommer klara av det så vi får se hur det blir.. Allt det här är super ointressant men hehe, en uppdatering är bara en uppdatering right? Nu gnäller Eddie, han vill ha mina rester.. Vi hörs imorgon om inte senare kanske, puss!

Dubbelt upp


Knepigt


Lyssnar på The Fray. MusikGudar!

Fysjuttongubbar! Går och lägger mig vid 12, kan inte somna förens 1, vaknar därefter vid 3, 4 och 5. Mellan 6 och 7 ville jag bara gråta, såhär sjuk har jag fan inte varit på länge. Täppt som fan och kan inte andas, pratar som en.. Jag vet inte vad. Som en sjuk människa, haha. Och sen dödar min hals mig, det gör helt stört ont och kliar och blää! Sen börjar det sprida sig upp till öronen nu känner jag och om jag kommer gå och få öroninflammation nu kommer jag fan.. Dö. HATAR öroninflammation. Jaja, jag ska vara en kämpe och ta mig till skolan ändå, sista dagen innan avslutning ju! Och det är ändå bara städning och Städrock som står på schemat, kanoners!
Hörs senare, puss - på håll, vill ju inte att någon annan ska behöva bli sjuk.. -.-

Igår/Idag


Ovanstående bilder från igårkväll. Nedanstående från idag.


Det sista.

Jag hade bestämt mig för att förra inlägget skulle bli mitt sista deppinlägg, men jag kan inte bara hålla det inne hela tiden. Måste bara skriva av mig. Det här får bli det sista. Jag är bara så trött på att må såhär, för jag har haft det såhär större delen av mitt liv. I nuläget går jag runt och är bara några andetag från att bryta ihop, varenda dag. Och ja, jag skrattar, och jag ler, och jag är ärligt glad - men jag mår inte bra. Inte inuti, inte utanpå, inte någonstans. Nu har jag beklagat mig. Från och med nu mår jag bra inför världen. Ingen ska veta något annat än den glada Cornelia. Så. Bra. Det här var det sista. Nu får ni en härlig bildbomb istället.

Det fick bli en bild ändå. På min finaste.


Ni lär få lite bilder imorgon kanske..

God kväll folk1! Seg uppdatering, ÄVEN fast kameran är tillbaka.. Vad kan detta bero på? Ja, vad ska jag säga, personliga problem och jag är typ deprimerad, igen. Jävligt trött på att det alltid ska bli såhär. MEN! Jag fortsätter le och säger till alla att det är lugnt, det blir bättre så. Slut om det, igår (fredags) va jag inte i skolan, ja - som ni läste ovan - jag mår inte så bra - men på kvällen drog jag till Lisa och sov där, idag har jag varit med främst Elvira och Amanda, Anton också.. Sen drog jag, Elvira och Amanda ut och vi hamnade hos Totte, där var en jädra massa andra grappar, sikka lirare alltså. Härligt härligt! Nu ska jag.. Fixa té, tvätta av mig sminket och sen glo på CSI. Ska fan sova med Eddie i soffan inatt. Puss hej!

Inte min termin.

Go' kväll, vänner! Nu sitter jag hos farmor och farfar, ska sova här, kände mig bara så trött på allt och alla och trött på stan (helst skulle jag dra från stan helt, men att komma hit till förorten får duga). Har precis kollat gårdagens PH avsnitt och väntar nu på att kvällens ska börja! Fick idag veta att jag sänkt mig från MVG till VG i Spanska men, I had it coming; som man säger. Synd, men samtidigt har det här verkligen inte varit min termin känner jag, varken privat eller i skolan. Jag får komma igen nästa termin. Påtal om nästa termin.. FYFAN va skönt det ska bli med lov, imorgon och fredag kvar sen fanemej är det helg och sen slutar man. Har aldrig varit såhär skoltrött.. Nu börjar det snart, måste springa till vardagsrummet och sno TVn från farfar som bara kollar sport! Hare bra, puss. Föresten! Får nog tillbaka min extremt efterlängtade kamera imorgon (!!) - visste inte att man kunde sakna en mojäng så mycket..

OBS! KAMERAN KOMMER TILLBAKS I VECKAN!!

Idag har jag varit i skolan mellan 7 och 16. Deeeeeet.. har varit en lång dag! Lucia gick iaf väldigt bra tycker jag och jag är stolt över oss allihopa som var med i tåget, go us! Efter skolan drog jag och Linn hem till mig, kollade lite TV och sen däckade vi, rätt rejält. Nu ska Tilda ha datan i 5 minuter och sen ska jag försöka plugga lite faktiskt, duktig jag! Eller, vi kanske ska se hur det går först..

Pima+Cornelia+Lisa=N0L1F3R5


Haha alltså.. Ni ska bara veta hur mycket det har garvats här i min soffa denna kväll. Ni ser ju ovan, den där var inte ens rolig gentemot de andra. Alltså hahaha herregud.. Hela Facebook är ockuperat av sånahär bilder. Vi har varit riktiga nolifers.

Jay for IDOL 2010

Nu sitter jag hemma i soffan och har hittat en feting kexchoklad, m-m-mh! Förut gillade jag inte kexchoklad, nu; ÄLSKART. Lisaman kommer hit om ett tag och vi ska väl fixa oss och sen se vad kvällen har att erbjuda. Om vi inte hörs senare så hörs vi förmodligen imorgon/söndag! Pussen

En bild från i somras. Stjärnredigerad nyss.


Quote


Skapligt sant citat om ni frågar mig.

Iallafall, det har varit en givande dag, det är så himla chill allting bara nu när man knappt har några läxor! Helt seriöst, dagarna flyter på på ett helt annat sätt! Som idag, fick jobba över i skolan en 20-30 minuter pga Luciaövning, sen drog jag och Lisa hem till mig; städa lite, julpynta lite, sen drog vi ner på stan; köpte Daniel Adams-Ray biljetter (på Lördag smäller det!) på Bengans och sen köpte vi munkar nere på plattan som nu förvandlats till en julmarknad - ytterst mysigt. Sen drog vi vidare till öppet hus på Thoren Business School och där var vi med Ludvig; Lisas danspolare. Och nu - nu sitter jag här hemma, har ätit middag och kollat PH - skitsugit avsnitt och jag är helt ärligt frustrerad över hur det blev. Haha, cool chey. Vi hörs imorgon förmodligen.. Puss!

Håller på att tappa en tand.

Haha jag dör den här bloggen har verkligen sin botten period nu alltså. Den är så sugig! Nåväl, kanske vore det bäst att ta en paus tills min kamera kommer tillbaka (för det är att jag inte har den just nu som jag blir så extremt otaggad) men det känns ändå fel, har aldrig tagit en paus och känner inte att jag vill göra det heller. Hellre att ni får tråkiga inlägg lite då och då än att jag bara skiter i det känner jag.. Borde egentligen plugga nu men är extremt otaggad på allting känner jag, fy.. Imorgon efter skolan blir det stan med Lisa, hon ska köpa en julklapp till sin syster och sen ska vi kirra Daniel Adams-Ray biljetter, på lördag smäller det! Senare på kvällen bllir det öppet hus på Thoren Business School, ska bli kul! Nu ska jag dra ut en tand som är lös. Puss


The stars are brightly shining.


Det här, mina vänner, är en effekt jag förmodligen kommer använda mig mycket av.
Jag gillart alltså! Man kan ju hoppas att ni också gör det.. Eller nåt. Puss!

And I want it now.


Look beyond what you see..


Boring

Haha den här bloggen är den tråkigaste ever nu för tiden. Men, jag sviker er inte, utan jag uppdaterar - även fast det är tråkigt! Igår var jag med John, vi spelade piano, sjöng, spelade CoD, käka, va ute och gick i snön i flera timmar och snackade om allt möjligt. Idag kom jag hem från skolan typ halv 5, gjorde ett spanskprov efter skolan så då blev det lite sent. Nu snart ska jag träffa Roumi, trevligt trevligt, vi hörs senare! Puss

MilitärAlfabet


Man mår som man förtjänar dagen efter.

Den här uppdateringen alltså.. Sugig punkt se. Men det har varit lite upp och ner inom mig och tja, då får bloggen läggas åt sidan. Igår var en galen kväll, säger inte mer. Nu är jag med Tim och Lina hos Charlotte och senare kommer Lisa och förmodligen Theo också, chillax står på schemat. Hörs senare, puss.

RSS 2.0