Light up

Måste göra mig i ordning för skolan nu, musiken sätts på och jag förflyttar mig till mitt eget rum - datan hänger på - det där med LapTop är allt smart uppfinning va? Håret blev bra, rätt safe att färga mörkt men det är så det får vara ibland - ett säkert kort. Ikväll ska jag på förhandsvisning av någon film med Lisa, men inte förens 18 så vi hörs nog innan. Peace

På skansen finner man många vackra ting


Brownie

Ledsen att uppdateringen har varit skit! Meeeen jag ska uppdatera er om läget, senare - för nu sitter jag med hårfärg på huvudet.. Spännande.

Rasmus Seebach. Lazee. Taio Cruz.


Plus många fler, kvällen kan bara sammanfattas som Underbar.

They call me heartbreaker


Jätteledsen över seg uppdatering! Kom hem från NRJ in the park för cirkus en halvtimme sen. Har redigerat lite bilder från konserten (se ovan) som jag tänkte slänga in innan jag dunstar.

Am i all alone in this world?


Bilden togs för några timmar sen. Självutlösare.
Sitter nu i soffan med huvudvärk och borde väl egentligen gå och lägga mig, i tid för en gångs skull, men nja, det blir förmodligen inte så. Någon film är på trean och den får vara mitt sällskap. Var och solade med Linn precis så kom ganska nyss hem. Imorgon ska hela Norrmalms skolklasser till Skansen så vi kommer bli runt 3400 elever, känns grymt. Även om vädret kommer suga här i huvudstaden. Ni lär få se fler liknande bilder som ovan, har tagit en del..

MINE


Video killed the radio star


Lisa gick precis, jag har inte så mycket att skriva faktiskt. Är riktigt trött bara.. Idag var första riktiga skoldagen (efter schema) och ja, det var helt okej. Inga super roliga lektioner men jag känner att det ändå inte riktigt finns någon sån. Börjar 08.05 imorgon och vi ska mötas i aulan inför NO:n.. Onödig information haha. Fy va trött jag är, vi kanske hörs senare annars - sov sött och vi hörs imorgon!

Det här med att gå upp tidigt.. Ogillart.


The funeral of hearts


Jag idag.  I Lisas hiss.
Sofia kom som sagt hem till mig och vi tog det lite lugnt hos mig, som vanligt. Sen gick vi ut, satte oss på Wayne's uteservering och jag tog en Ice Chai Latte och Sofia en Caffe Frappe, den tyckte inte hon va god alls så den fick jag på köpet liksom! Vi drog ner på stan ett tag och sen åkte jag hem till Lisa, jag och bästavännen har alltid lika trevligt. Nu ska jag återgå till min musik och snart kallar sängen, börjar ju fem över åtta imorgon.. Åh nej.

SkySkrapa


Har precis tryckt i mig lite för många Fattiga Riddare till frukost och väntar nu på att Sofia ska stanna förbi här hos mig, är väl med henne några timmar och sen ska hon träffa sin kompis David så då får vi se vad jag hittar på. Känner att jag är i starkt behov av en dusch.. Hörs sen!

I guess I'm lost.

Igår efter bowlingen gick halva klassen och åt sin matsäck i mysiga humlegården, det blev skratt, foton, knasiga håruppsättningar, gymnastiska rörelser och annat tokigt. En hel del panik också, skapad av för påflugna getingar.. Efter humlan åkte jag och Lisa hem till mig för att hänga med Patrik ett tag, därifrån vidare till Lisa, åt tacos med Julia och sen drog vi till Rålis för att kolla på utomhusbio - riktigt värt ska jag säga er! Sen hem och sova, sen idag åkte jag och Lisa hem till mig och här har vi varit hela dagen, passat Eddie, kollat TV, musik, datan, filmat galna videoklipp och käkat Ben&Jerrys Halfbaked. Nu har Lisa gått och jag sitter och lyssnar på just nu Lost+(With Jay-Z) grymt! Imorgon kommer fler bilder, sov gott.

Marions Gastro Diner & Bowling


Igår med klassen var vi alltså på Marions Gastro Diner och bowlade. Tro mig, det var värt! Stället är 40-50-tals inspirerat och ni ser ju, världens finaste jukebox, härligt grönt sken som om det vore partykväll och sen en massa härlig musik. Nej dit vill man gå igen, på Kungsgatan här i Stockholm ligger det. Jag säger bara det alltså, har ni tråkigt någon dag/kväll/whatever - sväng förbi. Ni behöver inte ens bowla, man kan lika gärna sätta sig på uteserveringen eller där inne, det är själva stämningen som är så härlig.

9'o clock in the morning

Nuuuuuuu har jag lite bråttom. Fixar matsäck inför skoldagens äventyr, hmm.. Vet inte riktigt vad vi ska göra, dra och bada på Eriksdalsbadet tror jag men nej, jag kommer inte bada. Så vi får se hur det blir med den saken! Vi hörs när jag kommer hem, med förmodligen massvis av bilder! Vet inte vad kvällen har framför mig.. Vad händer ikväll?

King of my castle


Tre bilder jag tog igår på Elvira när vi satt ute i Vasaparken.

WebbyWebb


Bilden tagen idag, ibland har man lite kul i webcam!

Happiness


Dagens fråga: Är det bara jag som är för kåt på snooze-knappen nu för tiden?


Nobody said it was easy


1; Brudarna i klassen2; Min Jesper3; Jag4; Jesper. Bilderna har jag tagit förutom bilden på mig som J tog.

Everybody Move - Tech N9ne

Låten ovan är den som spelas nu, ja jag älskar den, så himla skön! Jaja, sitter iaf med Jesper och Lisa, eller jag sitter på golvet, Jesper i soffan och fotar med min kamera och Lisa sitter i fönstret.. John gick för ett litet tag sen, pojken skulle tydligen klippa sig. Första dagen i skolan va ju helt okej, slutade med att man stog utanför skolan i 2 timmar och bara snackade, det brukar bli så med vår klass.. Lägger nog upp lite bilder från dagen sen.

Utan dig är jag inte hel


I heart You

Glid in på min underbara och högt älskade vän Lizettes blogg, visst är hon vacker?
http://lizettesarndahl.blogg.se/


K'iMPOSSiBLE

God morgon! Eller, ja, god lunch kanske? Jag har i varjefall inte ätit varken frukost eller lunch, kanske dags för det. Kom hem vid 11 igår kväll och har haft 3 underbara dagar uppe i Jämtland med familjen, sen va det en mysig hemresa på tåget igår med pappa - godis och kortspel. Sitter just nu och tittar på Disney Channel haha, den står på här hemma 24 timmar om dygnet och nu är det ett nytt avsnitt av Kim Possible så, i'm hooked. Sofia kommer hit om ett litet tag och senare ska jag träffa Lisa. Sover med henne och imorgon drar vi till första dagen i skolan tillsammans. Talk 2 you latero.

Jag är för trött för att orka gå och lägga mig. Ond cirkel.


Det här får duga för idag, nu måste jag verkligen sova. Vi hörs imorgon, puss.

Jämtlandet

Är uppe i Jämtland och lever rackarlivet. Därför blir det noll uppdatering. Åker antingen hem om två dagar eller om en vecka, vi får se. Puss och kärlek

Skrev ett inlägg. Det försvann. Här har ni en bild.


Party Up - DMX

God morgon mina damer och herrar! Det verkar vara rätt soft väder idag? Orkar inte kolla genom fönstret så jag får glida in på min BFF - SMHI.se - en skön lirare. Igår var ju jag och Lisa på Ung08 och först va det rätt segt men  sen framåt kvällen blir det verkligen roligare, for real. Nej nu borde jag börja.. med nånting. Hörs senare.

Två street. Två djur


1;Andrea&Jag2;Muppen3;Kråka5;Ruby

Ung08/010

Goooood dag mina damer och herrar, igår vaknade jag upp med Lisa bredvid mig vid cirkus klockan ett, innan vi gick och la oss hade jag 'skällt ut' Lisa för att hon kan sova så länge som till halv 2, tydligen helt ofattbart för mig - oj va fel man kan ha va? Gårdagskvällen spenderades iaf på Söders gator och parker med främst Elvira och Andrea, sen annat folk också. Idag blir det Ung08 för mig och Lisa, och typ resten av Stockholms ungdomar.. See you there?

Sov gott

Sitter i soffan och chattar med Johan, den lilla filuren alltså. Lisa gick och la sig för nån timme sen, ska joina henne alldeles strax. Vi hörs imorgon! PUSS

PartyBadrummet


Mitt badrumstak, ph; jag

Salig blandning av gårdagens kvällsaktiviteter


1;Spegelbild2;Patrik&Noppin3;Tuffa cheyer.

Numa Numa Yey

Hejsan folk1! Sitter hemma och lyssnar lite musik sådär. Igårkväll var jag med Noppin tills efter 2 någon gång då det va dags att bege sig hemåt igen. Ska slänga upp lite bilder från kvällen. Vi hörs snart alltså. PUSS

Fyra minus två bilder


Afastne

Snart kommer bilder från igår, puss

Play

Hemma igen, Lisa drog imorse när vi vaknade upp hos henne men den här gången stannade jag kvar i lägenheten med Julia, vi kollade en skräckis och åt lunch, sen åkte jag hem hit. Enligt mor min ska jag tvätta mina fönster idag men vi får väl se hur det blir med det.. Ikväll ska vi på middag hos några vänner på Kungsholmen, de har skvallrat om att det kommer bjudas på olika thaimatsrätter, mums. Catch you latero, peace.

A drop in the zink


Cornelia Hante Wikner, riksdaler, NikonD3000

Secrets

Dagen har gått åt till städning, städning och sen, ja - lite mer städning. Nu ser mitt rum åtminstone respektabelt ut. Ska sova hos Lisa ikväll igen, fast ikväll kommer Julia vara där också, vi tre tjejer är bra vi! Så nu ska jag fixa mig och om ett tag kommer Lisa svänga förbi, så då chillar vi väl här ett tag och sen drar vi hem till henne :) Vi hörs senare, ska slänga upp några bilder jag tog idag också..

Oändlig skönhet/Endless beauty


Cornelia Hante Wikner, riksdaler, NikonD3000

Heartless

Halloj matroser! Igår kom Lisa hem till mig efter hennes träning, vi käka och drog sen till henne. Hon bor ensam denna vecka så det är inte mer än rätt att jag kommer och gör henne sällskap. Innan vi kom upp till henne gjorde vi ett stopp på Ica och införskaffade oss Cola, Päronsoda, 2 halfbaked Ben&Jerry's och en påse chips - lite vardagsmys sådär. Sen va det en galen kväll som slutade vid 2, upp tidigt och sen har jag sovit hela dagen från att jag kom hem igen. Men nu är jag tillbaka, i Lisas mysiga soffa. Lisa herself står i duschen och jag lyssnar på The Fray, just nu deras version av Kanye West's Heartless - därav rubriken. Vi hörs imorgon, PUSS.

Sverige

Det är inte mysigt väder ute, eller jo faktiskt. Regn är rätt mysigt. Men jag vill inte gå ut iaf, kryper hellre upp i soffan och sätter på en film, det får bli dagens planer!

Naturens underverk


Pride Park 2010 Ovillkorlig Kärlek

 
Cornelia Hante Wikner, riksdaler, NikonD3000

Höjden av lathet

Victor ringde och sa att han såg någon sitta i mitt fönster (Lisa) så jag sprang ner och snackade med honom ett tag, har inte träffat pojken på hela sommaren! Han hade iaf vuxit till sig så okej, nu är han längre än mig - jag erkänner. Skulle ha träffat Suddhen idag men hon skulle hänga i studion ett tag så vi får se, och ER uppdaterar jag senare!

Lingerie


Igår på stan köpte jag två söta trosor på Lindex, en bikiniunderdel från H&M och en bh som också är därifrån. Sen fick jag också med mig en efterlängtad Ocean Mist från Proffs, ni vet såndär saltvattenspray för håret.. Och så haffade jag ett par pärlörhängen från Ur&Penns galna rea också, kanon! Lägger upp bilder från Pride lite senare.

RSS 2.0