Knogen på den alltså!

Okej, I admit. Jag har inte lyckats få in bilderna. Än. Men det kommer! Nu måste jag bums stänga av datorn för annars blir det dator förbud för min del. Sov så gott och kom för bövelen i tid till skolverket imorgon! Puss.


GÅ MED I MIN GRUPP PÅ FACEBOOK - Knogen på den alltså!
Puss. Igen.


ZzZzZ

Hej skruttungar. Jag vet att det varit rätt tråkig uppdatering på senaste tiden med jag tänkte lägga in lite bilder på mina senaste inköp som införskaffats denna helg. Låter bra? Well I think so! Det får bli antingen om jag orkar fixa det nu eller när jag kommer hem från pappa. Ska dit på middag om någon timme eller så. Förövrigt så har min dag i Uppsala varit great. Kall. Men great. Jultomten ska veta hur mycket jag älskar den staden. Nu är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det blev en galen kväll/natt igår.

MuppediSala.

Om ett litet tag ska jag bege mig hem till mig/är hos Lisa nu. Väl hemma så är det PangBoom direkt in i bilen och sätta kurs mot Uppsala. Längtar/jag ska få äta min favoritmat. Yeey. Igår va det utgång och sen hände saker emellan och sen hemgång. Däckade rätt fort. Stackars Lisa. Nä. Nu ska jag nog dra med mig Lisa till hennes kök och sno en.. APELSIIIIIN. [Jag.Avgudar.Apelsiner.]


Ambitions.


Världens finaste bästavän.
Det här varit lite gles uppdatering på senaste tiden men blogg.se har varit rätt segt som ni kanske vet. Just nu sitter jag här uppe i min säng med en liggandes Lisa bakom mig. Vi har inlett ett ParadiseHotelMarathon eftersom att Lisa inte sett ett enda avsnitt (!?) SKANDAL. Vi kom till tredje avsnittet och nu har vi tagit en paus haha. Så musiken är på och vi snackar.. killar helt enkelt.

Tre små ord. Stor innebörd. Jag älskar dig.


D'oh.

Jag trodde att No provet idag kommer gå bra. Nu tror jag att det kommer gå åt fanders om man får säga så. Det blev seg pluggning igår och jag hade glömt rätt material och blabla. Första lektionen är No så jag hinner inte småchecka grejer med kompisarna eller någonting. Jag får nöja mig om jag får ett G, som vanligt. Jag måste spåna igenom det lilla jag har att arbeta med här hemma så ni får ha det så bra. PS. Grattis till min lilla moder som fyller år idag! <3

Skyll inte på praktikanten.


NaturOrienterandeÄmnen

Som rubriken säger så är det ämnet NO jag kommer få ägna mig åt ikväll. Har ett prov imorgon och jag har knappt klarat föregående prov.. Jag är dåligsämresämst på att plugga. Det är helt stört. Ändå kommer jag iväg med bra betyg (inte just i NO dåra men andra) bra eller dåligt? Tänkte lägga upp lite bilder från skolan om jag orkar hämta sladden/kameran. Peace!

What i did to you. Was hurtful


Morning Fellas! Nu ska jag fixa mig inför skolan, igår på träningen gick det toppen. Det var lite svårt att hålla sig seriös när man hoppar omkring som en jag vet inte vad.. Sen när jag kom hem var det hoppIbadet och sen dags för Paradise. Ha det bäst i skolan, själv går jag till halv fyra! Puss.

Friska&Svettiga


Gammal fjortisbild från klassresan 2008.

Snart ska jag och Sofia dra och träna på Friskis&Svettis nu snart. Trevligt trevligt. Idag hade jag Svenska prov och min lärare hann rätta det. Resultatet: 72/79 poäng. 3poäng ifrån MVG. Hejvadsegt. Iaf så är det bra för då har jag hyfsat stora chanser för att höja mitt betyg i svenska.. Ååh. Betyg hit&dit. No prov på torsdag också.. Jaja. Nu ska jag och Sofia work'a it! PUSS

Who said a king can't get stoned?


Shut up and drive. Away. From here.


DiscoDiva.


Staring out the window.


P.H

Tänkte lägga in lite bilder hit och dit. Orkar inte skriva så mycket. Mår inte så bra psykiskt just nu.

Snabba Cash.

Hola guapas. Just nu sitter jag här hos pappa och kollar Brooke Knows Best på MTV. Sofia sov här igår och hon lämnade the building runt ett. Snart ska jag ner till stan och möta upp min faster Charlotte och även min fina bästavän Lisa. Vi ska kolla på den mycket omtalade filmen Snabba Cash. Ohyes jag är taggad till tusen. Huvudrollsinnehavaren är ju SÅÅ snygg!? Ha en sweet last day of the weekend. Puss. Btw - Bilder och sånt från dessa senaste dagarna kommer imorgon/tisdag. Puss2.

Nu blir det fredagsmyyys..

Oj! Var först med att kommentera på någons blogg och då blir man överöst med kommentarer/besökare. Kul! Nu sitter jag iaf hos Jennifer&Jesper i Solna, ska sova här. Har inga bilder här men ska lägga in när jag kommer hem! Puss och ha en brabättrebäst fredagskväll.

I don't feel like danc.. Updating.

Hemskt. Men sant. Jag känner att responsen från er läsare är NOLL och då vet jag inte hur jag ska göra för att.. Ja för att ni ska vara nöjda. Ni kanske tycker vissa inlägg är supertråkiga medan andra är på topp. Låter ni mig veta så lär det bli vissa förändringar. Tråkigt att tappa suget men ja. Synd att behöva 'skylla' på er också. Hoppas ni iaf vaknar till på något sätt när ni läser det här. Om inte suget drar mig tillbaka till att uppdatera inom de närmsta dagarna så. Ah då hörs vi väl om ett litet tag. Tills dess - Ha det bra i livet mannar!

2TimesMe


U.G.L.Y

Ohoj matroser! SatanIGatan vad statistiken har sjunkit (brukar inte kolla statistik men nu gjorde jag det.) och jag vet inte riktigt varför. Folk har mycket plugg kanske? Jag väljer att skylla på det. Igår dog min dator. Datasladden gick sönder och jag trodde att jag inte skulle ha tillgång till dator på år&dagar men nu sitter jag här. Med datasladd och allt. Skönt. Fick lite ångest över att inte kunnat ha förvarnat er. Ingen (förutom mina vänner) har kommenterat min nya hårfärg HELLO!? Kanske ska ta det som en förolämpning - ni tycker helt enkelt det är skitfult.

Music Is My Friend.

Jag tänke ge er några låttips faktiskt. Jag skulle inte kunna säga att dessa är mina favoriter men de är några som spelas ofta på min spotify. Jag kan inte ge er mina favoriter för.. Min spellista innehåller 448 tracks och ja, jag älskar dem alla. Men. Ni får några iallafall! Enjoy.

About You Know - Timo Räisänen
Cobrastyle - Teddybears STHLM
Huvudet I Sanden - Familjen
Kom Kampsång - Lasse Lindh
Hela Livet Var Ett Disco - Markus Krunegård


Purple/Lila


Avgudar att både tröja, läppar&ögon blev lila

Nu ska jag snart stänga av datorn. Är den inte avstängd vid tio så får jag dataförbud. Segt men det är något jag behöver. Annars blir det så att jag sitter till klockan tre inatt (ja, jag hade en period när det va så varje natt - mitt i veckan) och då är jag döddödaredödast i skolan sen. Känner ändå att ögonlocken är tunga och att en huvudvärk är på G. Stog utanför skolan och snackade med Jesper&Elric ett tag när vi slutat men sen sa Elric att jag borde gå hem eftersom jag hade blivit blå (?) på kinden. Ah, jag hade blivit blå! Så kall var jag. Sjukt. Ikväll träffade jag iad Johan&Joy. Trevligt eftersom det var längesen sist.. Eddie står just nu och kollar ut genom fönstret och spanar - som vanligt. Min lilla vakthund <3 Sov gott schnyggingar.

Pictures.


Varning för att det kan bli långt inlägg.

Tjenare fina människor! Jag har inte riktigt varit så bra på uppdaterandet så ni får en sammanfattning nu. Varning för att det kan bli långt inlägg. I fredags kom Jesper hem hit och vi satt och snackade om brudar/bröst/killar/klassen och så garvade vi åt family guy medmera. Sen gick han hem och jag gick in i en depression? Nej inte depression för att han gick utan för att.. Jag har ingen aning om varför. Senare skulle iaf min mamma ut och parta loss. Så hon och hennes tjejpolare hade en liten förfest här hemma. Sen var jag ensam med Eddie tills dem kom hem - vid två typ. På lördagen skulle jag sitta barnvakt och ja. Det är verkligen ett inlägg i sig. Kan avslöja att det ingick brända gosedjur, välling, skrikande/gråtande barn och blöjbyten. Sammanfattat med ett ord - GALET. Kom iaf dit 15:00 och kom hem 03:45 - hårt arbete minsann! På söndagen kom Sofia hit och sov här. Hon färgade även mitt hår svart - bilder kommer i nästa inlägg. Ja. Haha det var väl det. Xtra cred som alltid till er som läste! PUSS

HEJ/JAG/HAR/SVART/HÅR.

-

Grades.

Good evening lovers! Sitter just nu och har min älskling/bästavän Lisa i telefonen. Vi diskuterar huruvida hon ska skaffa blogg/jag ska ändra min design men jaa.. Just nu snackar vi betyg/hur mycket pengar vi får för varje betyg. Själv känner jag mig rätt taggad på att införskaffa mig några MVG:n denna termin. Satsar på att få det i Engelska, Spanska och Musik. Det är väl dem ämnena det är störst chans att jag kommer få det i.. Jaja. Vi får se, MVG i Engelska känns nog lättast att kirra. Får kolla med min lärare vad som krävs. Hur har ni det betygsmässigt?

En försenad GodJul bild jag tagit.


Get in.

Okej. Mitt förslag om frågestund var inte så uppskattat. Men det är lugnt. Just nu sitter jag ihopgosad under ett täcke i soffan och kollar på GoodLuckChuck. Stört rolig film det. Kommer dock inte kunna titta klart på den för jag ska sitta barnvakt från klockan 3 idag till någon gång inatt. Utanför stan så jag behöver dra snart. Åh orkar inte göra mig i ordning.. Ha bästa lördagen nu. Puss

I was thinking.

Jo jag har tänkt lite.. Vad skulle ni säga om en frågestund? För liksom.. Sånt kan ju vara kul men ni är ju rätt sega på allmänna kommentarer så jag vet inte riktigt.. Lämna gärna en kommentar med antingen en fråga/ett svar på min fråga till er - Ska vi köra en officiell frågestund?

I SUCK.


Bild från i somras. Saknar.

Nu var det typ 2 timmar sen jag skrev att jag skulle börja plugga och jag har inte ens tagit fram mina skolpapper. Förstår ni nu hur jag har det? Fan jag hatar att ligga efter. Jag som lovat mig själv att ta det här seriöst. Åååh blir så trött på mig själv.

Resurs.


CiaoBella!
Igår kunde det inte bli någon mer uppdatering för jag skulle till pappa och ni vet själva att därifrån bloggar jag inte. Imorgon fyller tre. Japp. TRE av mina vänner år. Sen två på lördag och en på söndag. What can I say? Det finns många januari barn. Själv är man fast i oktober månad. Idag i skolan har det varit underbart som alltid. Jag vet inte vad det är men jag har helt enkelt roligaste tiderna of my life i plugget. Jag älskar min klass. Jag skrattar så mycket varenda dag att det borde vara olagligt.. Iaf så har jag en hel del skrivandes framför mig om Indien och dess resurser. En uppsats på 2-5 sidor ska vara inne imorgon och jag har inte börjat än. Yeey Me. Wish me luck. Puss


Make.Up

Jag börjar kvartÖveråtta idag så jag har inte supermycket tid på mig. Tur att jag bor så nära skolan.. Första lektionen är Hemkunskap vilket jag inte är road över - inte kul - hatar läraren. MEN. Det är är bra då jag aldrig äter frukost. Håller precis på att avsluta min sminkning, kör en lätt sotning idag. Yeey. Haha för er som inte redan visste det så är jag stark intresserad och under en period velat bli MakeUpArtist 'när jag blir stor.' Vi får se hur det blir med den drömmen.. Work Hard In School Lovers!

Pandoras Ask.

Jag är som många andra flickor/pojkar totalt hooked på Paradise Hotel! Och jag tycker att det är såå kul med Pandoras Ask. Däremot förstår jag inte varför dem i det här avsnittet ska göra det på dagen? De gör det ju alltid på kvällen annars? Haha det här är riktigt onödigt inlägg och ni som hatar/ej är insatta i Paradisets Hotell behöver ej läsa det här! PEACE PUSSGURKOR.

Hittade massa sommarbilder!


Tigerlily.


Hola Guapas!
Onödigt seg uppdatering igår och det syntes minsann på statistiken.. Ledsen guy's. Kan ju ge er en summering av gårdagen idag istället! Var alltså den första riktiga skoldagen igår, eller ja, jag började ju i Fredags och då körde vi enligt schema men det räknas ändå inte riktigt som en skoldag när man precis haft lov och sen direkt får helg (Önskar dock att alla riktiga skoldagar var så..). Iaf, härligt att kunna catch'a up med alla fina vänner man har och sådär. Efter skolan drog jag till Rålis, inte parken utan skolan, för att hämta upp min kära Sofia. Är lite stolt över att ha hittat hennes korridor eftersom det var första gången jag var där. Vi begav oss iaf ner till stan efter lite snö incidenter och annat från pojkarna i hennes klass/skola. Väl framme på stan tänkte vi dra till Café 60 men jag fick total blackout(?) och kunde verkligen inte koppla hur man skulle ta sig dit från hötorget även fast jag fikat där hur många gånger som helst haha.. Så vi satte oss på EspressoHouse istället. Supermysigt och han som jobbade i kassan var hur rolig som helst. Efter att ha suttit där och snackat om allt och inget så var det dags för oss båda att åka hem till var och en. Efter att jag varit hemma ett tag kontaktade Birk mig och sagt/gjort, han sov över. Vi kollade ParadiseHotel och busade med Eddie. Vi var uppe lite för sent också, men vadfasen. Vi kom till skolan i tid så det är lugnt. Det här var ett galet långt inlägg och xtra cred till er som orkat läsa allt! PUSS.


BiRKiEBOi

Birk ville väldigt gärna spendera natten här eftersom att han älskar mig och Eddie, mest Eddie tror jag.. Haha plus att vi ändå börjar samtidigt imorgon. Sååå.. Japp så får det bli, ska möta han nedanför mig om en liten stund. Dock vet man aldrig med Birk om det kommer bli av eller inte så vi får se helt enkelt.. I'll let you know! Spänningen är olidlig..!

Tröttsamt.

Rubriken ger er kanske en liten hint om att jag är rätt slutkörd, japp. Jag är supertrött. Kanske är det för att jag va hemma hos en polare och myste eller för att detta mörker ute, blandat med det faktum att det är skola imorgon har gett mig en minidepression? Det kan man aldrig säkert veta! Just nu chillar jag iaf i min gungande fåtölj och tuggar tuggummi. Life's sweet. PUSS!


3LyckadeBilderFrån1Kväll/Dag.


Fotona är tagna av Lizette med hennes kamera.

B A R T OK

GoderKväller mina älskare! Haha nejdå. Just nu har jag Sofia sittandes på mitt golv och sedan en väntandes Cornelia (ja, jag skriver om mig själv i tredjehand) som väntar på att en viss Lizette ska lägga upå lite bilder från dagen i hennes blogg. När jag snott bilderna från Lizette lägger jag upp dem här. Jag&Sofia har kollat på barnfilmen Bartok - Ni vet fladdermusen i Anastasia? Ah han har en egen film och det va den vi kolla på hehe.. Sen drog vi ut och åkte pulka vid halv 10, mysigt pysigt.

Sweet Child O' Mine


MenPussPåDig

Jag vet att det har varit tråktråkigaretråkigast uppdatering men så blir det när jag inte har något speciellt att skriva/bilder. Men nu kom jag på att jag har några bilder från jullovet - inte på mig, utan på natur/random stuff. Som alltid. Enjoy.

Seg på att skriva så ni får sånt här istället.


Believe. In your dreams. Those you'll see. When you're asleep.

God kväll ärade läsare! Har varit lite seg uppdatering ikväll men jag har väntat på att Mathilda ska lägga in bilderna men har inte fått tag på henne så det kanske kommer imorgon. Fysjuttongubbar. Imorgon alltså, skola igen. Nej jag är inte taggad, fast jag är grym glad att få träffa min klass igen. Jag vet inte någon som älskar sin klass så mycket som jag älskar min. Sen efter skolan möter Lizette upp mig och då ska vi åka till stan och köpa biobiljetter så vi har dem kirrade. Sen blir det film klockan 21:15 - Avatar. Vi valde att inte köra på 3D så det blir mer pengar till godis haha. Sen spenderar Lizette natten här hos mig och det ska bli supermysigt. Nu måste jag ut med Eddie och sen ska jag nog duscha/tvätta håret och sen hopphopphopp i säng! Sov gott.

Bakat med Kärlek.

Mathilda kommer hit. Hon har bakat bullar. Hon ska ta med dem hit. Jag är lycklig.  Weeeey!

We're not the fortunate ones.


INSTÄNGD2

OhMyGosh. Jag såg precis att en uppföljare på skräckfilmen Instängd ska komma. Den har premiär imorgon tillochmed! Eller ja, den 8nde iaf. Jag rådiggade ettan och måste defenitivt kolla tvåan! Och att se den på bio.. It's like heaven for a skräckfreak like me! Men nejnej, jag har andra bio planer. På fredag blir det nämligen Avatar3D med superfina Lizette.
Nu ska jag nog sova.. Puss!

Här i förorten finns denna skönhet. Bilden är dock tagen i somras och inte av mig. Fina Tolouse.


MiSTER.C00L


Every Beat of My Heart. Is Killing Me Slow.


Har ont i magen och ryggen. Ni flesta tjejer lär veta vad detta betyder
. Fysjutton. Skulle ju iaf ha träffat Lisa idag men min fining har gått och blivit sjuk, krya på dig bebi. Så jag ska nog hoppa på ett tåg och dra mig iväg till Bandhagen och spendera natten där istället. MysigtVärre. Jaja.
I'd better get ready. PUSS.

Just.Do.It

Utöver de bloggar jag länkade i några inlägg här under så har jag lagt till ännu fler under fliken ''Länkar''. Feel Free Too Spana In!
Feel Free Too Kommentera Mera Också! Peace.
Haha har kommit på ännu en grej - Vill ni bli länkade så är jag öppen för förslag!

You are that shining light in my life.


GoderMorgon älskade människor! Har varit ute med Eddie på morgonpromenad som varade i max 6 minuter haha. Varken han eller jag känner oss speciellt taggade på denna kyla så.. Igår träffade jag som sagt en kompis och vi gick hem till han och kollade på film och sådär. Sen var jag tvungen att dra hem vid fem för vi skulle ha middag här hemma. Skulle egentligen träffat Lisa men det blev så sent så vi tar det idag istället. Hon ska nog få sin julklapp.. Yeey.

Kom Kampsång. Kom Kärlek.

Mathilda Nilsson. Min snygga vän som bloggar om foto, mode och vardag.
Lisa Lindforss. Min härliga vän som bloggar om musik och vardag m.m.
Elvira. Min underbara vän som bloggar om allt möjligt. Även om hennes modelljobb på sidan av.

Ett litet urval av finfina vänner till mig som bloggar.


Starz In Their Eyes

GoodMorning Fella's! Igår hade jag det suupermysigt med Ebba. Hon kom hit och vi satt i min soffa och spanade in Failblog och garvade åt andras misslyckanden haha.. Vi drack té och åt bullar/pepparkakor. Sen bestämde vi oss för att kolla på IceAge3 eftersom att jag inte sett den! SKANDAL. Iaf så var den inte en besvikelse och vi garvade onödigt mycket åt bilderna som är ritade av barn som kommer i eftertexterna. Sen kollade vi på Muskungen som jag kallar den, egentligen heter den nog Nötknäpparen men detta är ännu en tecknad film (iof är IceAge animerad men ah). Vi hade iaf en supertid och som Ebba själv sa - Det var receptet för en lyckad kväll. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för klockan ett ska jag träffa en kompis. Sen senare ska jag på middag hos bekanta till familjen och sen träffar jag nog min saknade Lisa. LOVE

SoppTippsVärld.

Sitter och trånar efter just nu klockor på lite olika nätshoppingsidor. Har lyckats flirta till mig Ebba så hon kommer förhoppningsvis hit rätt snart. Har saknat min bebbischboll. Vad händer för er idag?

Oasis/Champagne/Supernova


Ph: Ljuskrona som min bonuspappa pimpat. Som alltid tagen av moí.

Jag har försökt ta lite sweeta bilder på mina nyinköpta ringar som är snyggsnyggaresnyggast! Men. Det är alltid ett Men. Min kamera vill inte samarbete och har valt att inte göra ringarna rättvisa på bilderna så ni får kanske en liten sneakpeak på dem i olika omgångar om de skulle råka fastna på bild någon gång. Eftersom att vår TV i vardagsrummet inte funkar så lever jag för datorn. Det duger för mig. Facebook&Spotify and I'm good.

FoodMuffins

Tjenare fina människor. Skönt att se att statistiken höjs iochmed att jag är back on track! Igår hakade jag på min käre vän ElviraJogefält till Sollentuna där vi spenderade natten. Det blev god middag, nattpromenader i det kalla vädret och skräckfilm. Filmen vi såg heter Amusement och detn var riktigt läskig faktiskt, en såndär film så man aldrig kan andas ut riktigt. I Love It! När vi vaknade så kollade vi repriset från Robinson Karibien och sen satte vi oss på pendeln - nästa anhalt - Södra Station. Väl framme på sköna söder gick vi in på Mc'Donalds och införskaffade oss varsin ElMacoFiestaGrande (Kommer bild på en TuristElvira). Nu har jag hjälpt till i köket och jag och min moder har tillagat sk. MatMuffins - smarrigt. Nu sitter MorLillaMor och ''släpper på mina knutar''. Alltså Massage. Kram!

Ibland gör man rätt. Ibland gör man fel. Lev med det.


Baby are you down.down.down.down.down?


I'm back.

JaJaJa. Jag är medveten om att jag inte skrivit ett piss på cirkus en vecka, eller det känns så iaf. Det är jag väldigt ledsen för och det är på grund av att brist på tid/ingen data. Har iaf en hel del bilder att lägga upp för sånt gillar väl ni? Det gillar iallafall jag. BildbombarN nummer 1 är jag. Ska verkligen försöka bättra på uppdateringen nu under lovet och sen får vi se hur det blir när skolan börjar.. Har lovat mig själv att satsa lite bättre på skolan nästa termin. Vi får se hur det går med det. Har ni haft några speciella nyårslöften? Peace.

RSS 2.0