Happy Pride!

Ikväll blir det Pride Park för mig och Lisa, känns bra, att jag åtminstone går en dag! Vi har inte lämnat sängen än men nu skriker våra magar lite så man är väl illa tvungen.. Igår kväll vid halv 11 fick vi ett ryck och kände att vi ville bada, så vi gick till smedis hemifrån mig och på vägen hittade vi Lizette som vi tog med oss, sen badade vi. I underkläderna, super varmt va det - ja i vattnet iallafall. Sen tog vi två cheeseburgare var + en glass till mig. Lite onödig info sådär, nu ska vi äta. Vi hörs senare, PUSS

Vi är kult


Galna flickor är vi. Kult på hemmet. Nu ska vi sova. Godnatt

Yummie


NikonD3000, häromdagarna
Först och främst vill jag säga att min älskade vän Linn har skaffat blogg - igen! Så segla in på hennes nu.. http://dayswithlinn.blogg.se/ Och sen kanske jag ska uppdatera om läget, jag och Lisa skulle dra ner på stan men nu är vi för sent ute så det får bli imorgon eller nåt. Det skulle blivit Pride för mig ikväll, men det blir nog inte så, är hellre med Lisa. Så ja, nu ska jag vara med Lisa! Vi hörs senare, kärlek.

BU!

Nu blir det skräckfilm för vår del! The Crazies som jag redan sett 3 gånger, men - man kan inte tröttna på skräck! Sleep tight..

I like the way it hurts


1; Linn&Cornelia SKÅL!2;Repris3;Finaste bästavän

You'll get no other chance, life is no Nintendo game.

God kväll mannar! Sitter och sjunger med till Eminems låt I love the way you lie. Det blev Trollkarlens Lärling till slut och oh boy, den var bra! Fick en ny favvo låt på köpet också - Secrets med OneRepublic - GRYM! Sofia sover här inatt så jaa.. Har inte så mycket mer att säga. Lägger upp några bilder från igår istället, peace.

Forever after


Bilden tog Linn igår med hennes kamera - NikonD3000 - på lilla mig.
Sofia är här och vi ska.. städa, är det tänkt iallafall. Det går sådär. Sen ska vi dra på bio hade vi tänkt, först tänkte vi oss The Inception med ögongodiset Leonardo DiCaprio men nu lutar det åt Shrek 4 haha.. Vi får se, kanske blir det Trollkarlens Lärling, fast den vill min mamma se.. Saksamma! Vi hörs lite senare, puss!

In the Ghetto


Copyright, Cornelia Hante Wikner, riksdaler.
NikonD3000

Do it with a Tommy-Gun

Ska fräscha till mig lite och sen träffar jag nog Lisa och Linn.. När jag kommer hem igen blir det fler bilder från veckan. PÖSS

From Örsundsbro with love


1; Lisas lillasyster Thea 2; På beställning av Thea 3; Ut i regnet mitt i natten 4; Dennis
Alla bilderna såklart tagna av mig.

Tummen upp för balkonghäng!

Sitter ute på balkongen med härligt sällskap och njuter av en chill solnedgång här in the ghetto! Fortsätter ut snart en snabbis, peace!

OneRepublic/EnRepublik

Känns lite ovärt nu när jag inte har USB sladden till kameran här i Bandhagen, och ni vet vad jag tycker om en blogg utan bilder.. En bild säger mer än tusen ord så, det underlättar ju lite i bloggandet ;) Imorgon börjar Pride, känns konstigt att pappa inte jobbar i år.. Men men! Smell you later'o

- ♣


Boktips.

Jag har under lovet hitills läst 4 böcker, ja och så har jag kommit halvvägs med en femte. Jag som alltid har haft lätt för att läsa böcker utan att dö av tristess har funnit alla dessa böcker riktigt bra! Och vad passar inte bättre för den som lätt blir rastlös medan man jobbar på brännan än att ha en bok att läsa samtidigt?

Trasig, en bok skriven av Shy Keenan. Detta är en sann historia och den handlar om Shy som blir sexuellt utnyttjad ända sedan hon är ett litet barn, och då snackar vi 3 år. Det känns rent overkligt att läsa och svårt att förstå att det här verkligen har hänt. Och att det pågår för så många andra världen runt. Jag tycker att Shy skriver bra för att vara 'amatör' och hon lämnar inga detaljer utanför, på gott och ont. Helt klart en värd bok att läsa om man inte är rädd för verkligheten.
Min bästa väns dotter, Dorothy Koomson. Kamryn&Adele är bästavänner och inget kan skilja dem åt, förutom en man, Kamryns man, som Adele ligger med och sedan föder hans barn. 3 år senare, då Kamryn inte haft någon kontakt med någon av hennes tidigare viktigaste personer, får hon ett brev av Adele, där det står att hon är döende i leukemi. Sedan får man följa resan när Adele ber sin fd. bästavän att adoptera sitt barn, där pappan är bästavännens fd. fästman.. Min beskrivning gör inte boken rättvisa för den är verkligen så sjukt bra! Streckläsning är vad det kallas.
Elsas mode, Sofi Fahrman. Den här har nog de flesta redan hört talas om då den är skriven av vår svenska fashionista Sofi Fahrman, plus att den blivit kritikerrosad. Jag förstår varför. Sofi skriver på ett sätt som får en att vilja leva livet som hennes karaktär Elsa gör. Underbart! LäsLäsLäs!
Pepparkakshuset, Carin Gerhardsen. Detta är den första boken i Hammarbyserien och oj, riktigt bra deckare är vad det är! Man är hela tiden spänd på vad Hammarbypolisen gör för framsteg och vad mördarens nästa steg kommer att bli. Att man sedan får läsa 'Mördarens Dagbok' gör hela grejen bara mer spännande. Och slutet.. Jag säger bara att det blir verkligen inte som man tänkt sig..
Mamma, Pappa, Barn av Carin Gerhardsen är andra delen i Hammarbyserien och det är den jag håller på med nu. Den är minst lika spännande den och för de som gillar deckare med äkta spänning är de här två böckerna verkligen en höjdare! Spring till närmaste bokaffär genast.

Tjenare sexbomb, står du här och tickar?

Nu är jag hemma igen, eller ja, hos faster Charlotte! Modern min samt syster är på landet men jag orkade inte dra dit så nu är jag här istället. Helgen hos Lisas pappa har varit fylld med skratt och studs - bokstavligt talat. Spenderade gaaanska många minuter på studsmattan med Lisas 4åriga lillasyster Thea. Haha den ungen alltså.. Cornelia var för svårt att säga så jag har gått under namnet Ekorren den här helgen, underbart! Nu ska jag återgå till mitt datanördande.. Peace'

Nu drar flickan!


I skrattkammaren vill jag bo

Borde sovit för längesen.. Kommer nog inte hinna uppdatera imorgon bitti innan jag drar till Stockholm Central för att därifrån åka tåg till Uppsala. Där väntar bästavän Lisa och sen åker vi vidare med buss till Örsundsbro där hennes pappa bor. Kanon awesome! PUSS

Jag tänker hoppa. Ner från Eiffeltornet.


Bilderna tog jag på min en del av min fina familj under en photoshoot här om dagarna.. Det var dock inte jag som var huvudfotografen under dagen men mer om det kommer sen..

Det fick bli en bild


Nu ska jag bara fixa mig och sen lär förhoppningsvis Johan ringa och så hookar jag med den pojken. Vi hörs senare, peace!

After all..

Jag är hemma igen och snart kommer bilder! Håll ut!

Måste shake, upp&ner sen vägg till vägg.

Tjabba coolio's! Sov hos Elvira igår-idag. Vi drog till Bagarmossen och chillade hemma hos en snubbe med härligt folk, allmänt soft. Idag ska jag och familjen plåtas för någon Pride utställning som kommer vara i Kulturhuset, så där kan ni se mig om några dagar! Sen drar vi tillbaka till landet och faster Charlotte ska även med, ASBRA! Älskar den tösen mer än livet. Ha det awesome'ast i veckan, vi hörs till helgen! Kärlek. PS. Jag har en major crush på Rasmus Seebach och hans låt Natteravn.. Bilden tog jag i lördags på Grönan. ÖgonOCHÖrongodis, M-M-MMMH.

Värdefullt


Som alltid; tagna av mig.

Göta petter

'God' morgon! Igår vaknade jag av helt fel anledningar, samma visa idag. Var helt död efter 10 timmar på grönan och däckade väl vid tre, och så vaknar jag vid åtta av växtvärk - i armen. Vem har i armen? Jag tydligen. Mycket o'roande. Men men, har käkat två värktabletter och får nu sitta här och avundas Lisa och Charlotte som hänger i drömmarnas land. Gröna Lund var iaf kanon igår och om jag hinner hem en sväng idag kan jag visa bilder! Pöss

6 vänner fyller år. Tack Facebook för info.

Jag är tillbaka från landet och bor hos faster i helgen! Tog alltså båten hem själv igår, såg en livs levande säl ute i det fria, kom i land, drog till långholmen, sola/bada/käka glass, åkte hem till Charlotte, här va Tim&Lina. Ganska fin summering av en ganska trött flicka. Idag blir det GRÖNA LUND med bästavän Lisa och gudarna ska veta hur taggad jag är! Så himla ovärt bara att jag blir väckt av en fluga och nu inte kan somna om.. Hmm.. Vi hörs senare.

Samma kött och blod


Från picknicken i Rålis igår. Kusin, Pappa & Farmor.

Kommer åka till landet imorgon, seg uppdatering blir det då.


Sourness

Godmorgon mina små kycklingar! Jag är inte på kanon humör just Nu men gårdagen var super. Myspys med hela familjen i Rålis, mat och bad och massvis med sol. Sen följde jag med Charlotte hem, sen träffade vi Tim och Tompa och satt på Bandhagens pizzeria och kollade matchen - de rätta vann, mer säger jag inte. Nu dör jag av värmeslag. Vi hörs!

En dagens helt enkelt!


Snart drar jag till Rålis och det är Picknick, sol och bad som står på schemat! Kärleeeek.

Birthday'z

Gick och la mig klockan 5 imorse. Det där med att sova ensam hemma funkar inte sådär super bra för mig.. Om tre timmar ska jag befinna mig i Rålis och picknicka/fira de som fyllt år - Ulla, Farmor och Pappa! Grattis i eftersskott och grattis Pappa IDAG! 45 bast och grejer.. Nu måste jag skynda mig satan, vi hörs senare. PUSS


Ullared/Lillsved/Yxlan


Tjafan!

NU ÄR JAG HEMMA IGEN! Tills på måndag, ska lägga in alla bilder på datorn och sen får ni några. Sommarlov är stressigt.. PUSS!

Home sweet home.. ´Bye

Hemma från ullared! 1000+ kronor fattigare men känner mig nöjd som en filbunke! Nu ska vi dock åk vidare till Johns land.. Vi hörs! Puss

Ullared, här kommer Corre! (&Lisa)

Borde packa, men tar min dyrbara tid till er! Kommer ju inte kunna uppdatera på åtminstone 3 dagar, om inte mer.. Så ni får ha det så klockers och sen hörs vi! Kärlek mannar.

So live your life.


Bilder på Elvira&mig från igår, innan vi drog ut. Eller översta bilden tog Elvira på sig själv precis när vi kommit hem.. Upptäckte det först senare när jag gick igenom bilderna haha..
Jag och Lisa ligger i soffan och kommunicerar med varandra via facebook, vi bestämde att vi skulle fixa något att äta, men det var för 26 minuter sedan.. Nu skriver hon att jag ''sotter'' på henne = sitter. Ikväll har jag färgat håret, med en ljusare färg än den jag brukar använda. Jag ser knappt någon skillnad men Lisa säger att det är mycket ljusare.. Njaaa, vi vet alla hur hennes syn är.. = inte bra. Nä nu får det vara nog! Jag har inte ätit något sen halv 12. KÄRLEK

RSS 2.0