Hall-hall-halloween

Igår kväll var jag med Pappa och Pehr på middag hos vänner till familjen, underbart trevligt och härligt sällskap. Det kan inte gå fel då alltså! Imorse va det upp med tuppen för min del för jag skulle hem till Anki för att passa hennes hund Totte, där var jag mellan halv 10 - halv 5. Nu har jag satt på lite soft musik, ska fixa mig och senare blir det nattbio med Lisa, igen - SAW3D - så jäkla taggad!


Att ha en bästavän är riktigt jävla värt

Imorgon är sista PRAO dagen, ska bli skönt med lov, det är verkligen så himla påfrestande att jobba har jag kommit fram till.. Lisa sitter här med mig, hon kom hit ett tag efter att hon slutat jobba. Vi har.. suttit här i köket i flera timmar nu och bara snackat så nu har jag lite ont i rumpan.. Mys.

Svampbob fyrkant. / Spongebob Squarepants.


Hejsan Schizofrent Inlägg Hejdå

Funderar på om jag ska tvätta håret innan jag drar till jobbet.. Borde göra det egentligen men det blir så stressigt.. Okej jag ska göra det, fort som satan, sen måste jag sminka mig och fixa håret också åh nej det här kommer aldrig hinnas med. Det måste det! Det här kommer gå bra, har inte tid för er mer nu. Vi hörs senare/imorgon. PUSS

Sliten x2


Bilder tagna för någon timme sen, har jobbat mellan 8.30 till 18.30 idag. Photoshoot och fy va trött jag va, är halft levande nu. Måste släpa mig till badrummet, ta bort sminket, borsta tänderna och sen ska jag pinka och gå och lägga mig. Får sovmorgon till 11 imorgon, välbehövt! Vi hörs kanske imorgon, ska till pappa så vi får se hur det blir.. Godnatt!

Du kommer alltid vara hela mitt liv, Pappa.


Mår nu efter Ben&Jerry's CookieDough lite smått illa..

..och med de orden ska jag borsta tänderna och sedan sussa! Dröm kinky drömmar, lovers.

Like we did it all summer long


Komedi

Shoooooooo ladies and gentlemens! Allt bra eller? Härligt. Själv kom jag precis hem från Lisa, sov alltså där igår efter filmen som förövrigt var kanonbra! Skräck kan inte bli fel och speciellt inte på bio. Nu väntas det bara på den 29 då SAW3D kommer ut, tagga! Väntar också nu på att klockan ska bli 16:40 för då börjar I love you, man på TV, har hört att den är lite kul sådär.. Vi hörs senare sexbomber!

Lisa. Jorge. Cornelia.


Ikväll blir det den här trion som hänger, nattbio och Paranormal Activity 2 - grymt!

Finmiddag á la Cornelia


PhotoCreator


Wherever you are

Lisa drog för en och en halv timme sen ungefär, hon sov här igår och höll mig och Tilda sällskap eftersom att vi var själva hemma, mor min har dragit till London nämligen men kommer hem inatt igen. På tal om inatt så ser det ut som så att jag och Lisa ska gå på nattbio - Paranormal Activity 2 med start 23:30 - hur grymt som helst. Så då ska jag bara komma och hämta henne på sitt jobb ikväll då! Nu ska jag fortsätta glo på alla grymma dansare i Americas Best Dance Crew, jag saknar det så mycket - synd att jag slutade med dansen. Men! Det finns inget som kan sluta få mig att röra mig när musik är igång. Dans i vardagen är det bästa.

Intervju om framgång i Dagens Nyheter. Cred till Zacke!

http://www.dn.se/insidan/ar-det-viktigt-for-dig-att-bli-framgangsrik-och-vad-behovs-for-att-bli-det-1.1193122
Min grymma klasskompis Zacke PRAOar på DN och fick i uppdrag att intervjua 3 kompisar.
Dessa fick bli jag själv, Lisa och Andrey.
Checka länken och se resultatet!


Feel me.


Det blir skapligt segt med uppdateringen nu under PRAO-veckorna. Samt att jag inte är så ofta vid datan längre då jag numer har iPhone - Vilket jag inte berättat för er än! Det var min födelsedagspresent från hela fina familjen. Dagarna fylls med kontorsjobb och när jag kommer hem vid 4-5 är jag totalt slutkörd. Det är dock skönare än med skola! Igår sov jag hos bästavän Lisa Bylin och ja.. vi hade det lika bra som alltid. Nu måste jag springa på toa för jag har fan inte pissat på hela dagen! Peeeace kåtbockar.

Kiss and tell

Fy att gå upp klockan åtta. Det är inte alltid man säger så eftersom att det är vanligtvis då jag börjar skolan. Men nu är det PRAO och andra tag. Igår och iförrgår började jag klockan 2 och idag kvart över 9. Soft ändå. Måste göra mig klar, vi hörs senare. Puss
Förövrigt så fyller världens finaste tvillingar år idag! Grattis grattis grattis nyblivna 16åringar Emma&Johanna! <3

Flippa Kör Ba


Jag vill bara flippa, dra på fester och bara flippa. Leva livet och skita i resten.
Glömma den här 'kärleken' som förstör mig inifrån och bara köra. 
Leva livet som singel och hålla på med vem jag vill. 
Flippa Kör Ba!


Nu blir det diskning och matlagning för min del innan DHW!


Peace out maddafakkah

Good morning boys and girls! Har kommit ut ur duschen för ett litet tag sen och sitter nu i soffan med en morgonrock på kroppen och en handduk på huvudet. Dagens outfit? Ironi. På TV är just nu Disney Channel på och det är ett Den Lilla Sjöjungfrun avsnitt som jag sett kanske tusen gånger som liten. Kan inte hitta flippern (fjärrkontrollen) så jag får dras med alla dessa fiskar! Igår kväll var jag och Lisa på bio, vi såg The Last Airbender 3D - hur bra som helst, bara väntar på att fortsättningen ska komma!

Kokos


RetroCamera/Yesterday


P to the RAO

Jag är jätteledsen att uppdateringen blir så konstig men i helgen har jag varit hos pappa så det ursäktar ett och ett annat. Just nu sitter jag i mitt kök, ensam hemma, kom hem från Sofia för ett litet tag sen, igår vid 21.30 frågade hon om inte jag kunde sova hos henne så då drog jag dit! Idag är första dagen på PRAOn och jag börjar efter lunch denna dag. Soft soft! Vi hörs senare.

En färglöst färgsprakande födelsedag!


Här hade jag och Lisa suttit uppe och väntat på att tolvslaget skulle komma. Sen sprang vi ut!

Sen blev det morgon och dags för skola. Åh jag har så fina vänner! Kärlek i stora lass till dem.

På kvällen tittade världens finaste familj förbi och det bjöds på världens godaste tårta..

DET E KRAM-TIME!

Haha oj, skrattretande uppdatering. Är hemma sjuk från skolan idag så ska bara redigera lite bilder och sen får ni en salig blandning! Kram

Hur kär får man bli?

Men tjena för sugig uppdatering, var lite upptagen igår som ni kanske förstår och idag fyllde bästa faster år så här har dagen spenderats. Nej, eftermiddag/kväll. Slutade kvart över 11 idag så då drog jag och Lisa ner på stan och åt Pizza Hut's lunchbuffé, en del av min grymma present från bästavän. Ska sova här i förorten inatt igen, nu ska jag läsa ut min bok Hur kär får man bli? Av Katarina Von Bredow - bästa ungdomsförfattararen någonsin. Bytheway så kommer nog någon bild eller två.. eller tre! Imorgon, håll ut.

GRATTIS WOHEEEY


UPD8:

RÄKNAR NER MINUTERNA HÄR MED LISA, JUST NU 49 MINUTER KVAR TILLS DET SMÄLLER. SPÄNNINGEN ÄR OLIDLIG! HA DET BRA.

Jag bara älskar att åka tunnelbana


Är riktigt sådär super'o'taggad på skolan just nu för hela den här veckan kommer vara den värsta hitills. Men, så är det ibland och efter det så har vi tre veckors frihet, ja frihet från skolan iaf! Två veckor prao och sen höstlov. Fy va välbehövligt. Nu ska jag fixa mig lite.. Kör på en mindre fin outfit idag, myskläder.

Seg men glad

Har känt mig allmänt seg idag, sovit i perioder. Inte så mysigt. Eller att sova är ju mysigt men hela segskiten är inte så kul. Äsch! Jag fyller ju fasiken år iövermorgon! Här ska vara glada miner. Wohooo :D

Spin me around


Whiskers

God morgon morrhår! Har ingen aning om vart morrhår'et kom ifrån men jag tyckte det passade sig helt enkelt. Igår på Dansfeber blev mer lyckat än jag trott - även om det var lite familjetjafs innan. Men vad lättar inte upp stämningen om inte schysst musik i en glödhet studio med massa annat folk? Sen när jag kom hem hann jag se slutet på PS. I love you, en av historiens bästa historier. Boken är dock bäst. Sen hade jag lite tråkigt igår natt så jag bestämde mig för att göra en såndär Facebook status som löd; ''Gilla detta och jag skriver något i din logg'' ungefär. Rätt kul grej men det tog flera timmar att skriva i folkets loggar! Har nu skrivit till 43 pers. Idag måste jag plugga en hel del, lite mindre kul..

Bilder tagna för 7 minuter sen typ. My look of the evening. Ja, slänger på mig en kavaj också. Ha en soft kväll peep's.


Hur jag såg ut igår kväll medan Elvira satt på toa..


Ett, jag totalt hatar min design. Eller hatar gör jag inte. Den är enkel och fin men jag behöver mer. Förstår inte hur jag orkat haft den såhär länge. Två, jag borde göra mig i ordning inför kvällen nu. Ska med pappa, Pehr och lillasyster på Dansfeber - finns väl roligare saker man kan göra (inbjuden till två fester) men ibland får man skjuta undan sånt för familjen, visst? Tre, jag dödar för DJ bilderna jag tagit haha, lär lägga upp fler än de i inlägget innan..

DJ HONK' Bilder från igårkväll


Lilla jag häromdagen va


Ska förmodligen dra ner på stan om någon timme och kolla telefon, så jävla taggad, MÅSTE få den där iPhonen alltså. Låter som en bortskämd snorunge men när man inte haft en lur på två månader så vill man slå på stort sen. Senasre slaggar jag nog hos Elvira, min guzz liksom.

Hösten är här. Jag älskart.


Salut

Dudes! Iförrgår skulle jag ju komma med en bild eller två men sen sov jag hos Anki istället och där funkade inte internet och sen igår drog jag hem till pappa direkt efter skolan och där funkade inte internet heller.. Men nu är jag hemma hos mor igen och här fungerar sannerligen internet! Så ja, jag har några bilder på lager åt er. Kulkul!

Citronmeliss kallas även Hjärtans fröjd

Jag trodde jag började halv nio idag eftersom min källa (Lisa) sa det, men ayayay, där hade jag inte varit källkritisk för det stämde ju inte alls! Kom alltså en halvtimme för sent, lite mindre kul. Annars har väl dagen varit rätt chill, inga speciella händelser haha. Nu ska morsan min på fackmöte och syrran ska på date - höhö. Jag borde egentligen plugga så får väl försöka mig på det någon timme sådär, sen ska jag laga middag till alla också.. Jodå, det här kommer bli bra. Vi hörs lite senare med en bild eller så, puss!

JARRÅ | Nu ska jag sova

Om en timme är det bara 7 dagar kvar tills jag fyller år, en ynka vecka. Hur taggad får man vara?

Ack, ung kärlek


Luring

Hola a todos! Sa hejdå till Sofia för en dryg timme sen, hon va lite låg så hon kom hit, vi har snackat om allt och inget. Killproblem bland annat, men sånt löser sig alltid ju! Jarrå, positiva brudar vill vi ha. När jag kom hem efter att ha följt henne till bussen så tog jag ett bad, tvättade bort all negativitet liksom. Känner mig ny och fräsch, typ. Har slökollat säsongspremiären av Top Model och nu bytte goda folket kanal till Disney Channel..

Hemmadagar kan se ut såhär ungefär. Kanelbullens dag och allt


No love


I really wanna show you. I really need to hold you.
I really wanna know you like no one else can know you.
But there's no way I'd ever tell you that.


Underbaringar, på riktigt!


Ohoj mannar! Kände mig inte alls kry imorse när jag vaknade upp hos Lisa så när hon åkte till skolan åkte jag hem. Har fixat lite med bilderna från igår (Mickelsmäss), fy va underbara människor det finns där ute va? Ni ser ju här ovanför, så fina personer allihopa.
Kärlek är allt jag har att säga! Bloggar gör vissa av dem också;
http://emmavcarlsson.blogg.se/ , http://annahojcarlsson.blogg.se/ , http://eliinocheliin.blogg.se/ - Puss på er finingar, ni är nu bland mina länkar!

Spread your wings and fly away.


Never say goodbye.

Kvällen i Vaxholm igår va underbar, en farmor, en farfar, en båt och en bästavän. Supermysigt och fy vad jag har skrattat. Nu är jag i förorten, Bandhagen med andra ord hos faster Charlotte.. Sover här och drar tidigt imorgon hem igen för att fixa mig, kvart över 12 går mitt tåg till Bålsta, därifrån buss till Örsundsbro och till Lisa. Myspys.

ÅKA LITEN BÅT

Drar till Vaxholm om en dryg timme med Lisa, ska sova på båten inatt. Så himla värt. Hörs imorgon eller nåt.

RSS 2.0