3/1


BURLESQUE

SKA DRA PÅ BIO MED FARSGUBBEN! HÖRS IKVÄLL. PEACE


Sick of crying. Tired of trying. Yeah, I'm smiling. But inside I'm dying.


Morgonstund har guld i mun


FiREWORK

Börjar om en halvtimme så ska fixa mig lite nu.. Första lektion matte! Fick precis veta att min käraste Johanna har gått och blivit magsjuk stackarn så hon kan inte komma hit imorgon.. och det sög ju en aning, saknar hjärtat så mycket! (Krya på dig finaste!) Men istället så kommer ju fortfarande Emma (!!!<3) och hon tar istället med sig pangbruden Erica, b-rudar - det kommer bli grymt.

Jag saknar det. Jämtland 10/11


SkullCandy

God kväll gott folk! Eller god natt för vissa? Jag sitter i min soffa och ska snart bege mig till sängen, tänkte kolla lite Criminal Minds därifrån innan jag sussar.. Vid 6 drog iaf jag och Lisa på Öppet Hus på Rytmus - skolan där jag vill gå - musikgymnasium.. Jag rådiggade det, känns dock väldigt långt bort att komma in.. Men man ska vara, som jag säger, PUSSiTiV! Vad mer? Vi drog upp till underbara Sams gymnasium också, fick en privat rundtur där, lite sweet. Han är härlig han! Nej, det där var lite ointressant info bara, nu har jag ont i huvudet så borde gå och tvätta bort sminket och borsta gaddarna.. Vi hörs imorgon, inga planer för torsdagen förutom att jag ska S.T.Ä.D.A! Får finbesök (det mest finaste besöket man kan få) på fredag! PUSS

PORN

Halloj gott folk! Idag var det måndag! Eller, var och var, det är ju fortfarande måndag - iaf någon timme till! Inget speciellt i skolan, skridskor på idrotten, jag och Lisa hängde kvar ett tag och åkte efter.. Jag saknar det alltså, har man gått 5 år på konståkning så saknar man det ändå lite fan.. Kul att en hel del sitter kvar ändå! Sen drog vi hem till Lisa, och vi har bara slappat, som alltid.. Jag älskar min bästavän. Nu kollar jag på Fråga Olle Dokumentären, detta program med inriktning på Sveriges porrindustri! Tycker det är rätt intressant/fascinerande om jag ska vara helt ärlig! Ska fortsätta kolla.. Hörs imorgon, puss.
Ledsen att det blir lite tusen bilder på endast mig men har inte fotat ute än..

God natt


En annan ögonfärg för en dag


Dansen idag var grym, fortfarande svårt och lite knackigt att hänga med men det kändes så mycket bättre denna vecka! Vi körde två koreografier, ena till No Air och andra till Wait Your Turn. GRYMT! Nu glor jag på I, Robot.. Will Smith är het.

Jag just nu hos Lisa. Snart drar vi på dans! Ser ni något annorlunda förresten?


När man inte kan förstå hur någon kan verka så perfekt


Live your life, helg för fan!

Ledsen att jag inte skrivit något men jag har bott hos Anki i två dagar när mor min legat inne på operation! Det har inte hänt något speciellt dessa dagar, men nu är det fredag! Så sjukt jäkla skönt! Tänkte möta upp Lisa senare och så drar vi till Charlotte, vem vet sen vart kvällen för oss, vi känner för att.. göra nåt iaf! Jo förresten! I onsdags var vi på Fryshuset för öppet hus, har alltid gillat den skolan, dansade även där förut.. Nåväl, jag blev iaf kär i en kille där som också var på öppet hus, han var s.å s.n.y.g.g! Helt sinnes. Skönt att få bort tankarna från den jag egentligen vill ha också.. Blabla! Vi hörs senare eller någon gång i helgen. Lev livet, puss!

Systrarna Wikner har kul i tvättstugan


Vem sa MUPP?


Totalt supermuppig bild som jag tog typ.. Nyss! Nu drar jag iaf för att möta upp Lisa, Östra Reals öppet hus nästa!

En kick när du behöver det

Hey babes! Just nu sitter jag i soffan och glor på Miss Secret Agent, himla kul film som man kan glo på tusen gånger om. Men ni, en liten summering av helgen kanske? I fredags sov alltså Fredrika hos mig, i lördags segade vi bara hela dagen och kvällen och ja, you get the point. Inte förens vid 12/24/00 (hur man nu vill säga det) så mötte jag upp Lisa vid Café60 där hon jobbat. Vi drog hem till henne och mös/myste - whatever - och sedan var det söndag och då hade vi dans! Hör och häpna, jag har börjat dansa igen! Svårt var det, fy, det var ju alldeles för länge sen sist jag dansade men.. Ja, övning ger färdighet ;) Nu ska jag fortsätta glo på det här, vi hörs. Puss!

Fredrix'


Det här var ju ett tag sen så varför inte?


Sänghäng och schysst musik

God morgon världen! Nu är det såhär att igår hade jag ju mitt NO-prov, lite ointressant sådär - det gick relativt bra tror jag, klara G-delen iaf.. Aja skitsamma! Sen lite senare kom min Fredriks hem till mig, vi bara hade allmänt mys med sänghäng och schysst musik, sen gjorde vi våfflor, och skulle fixa egen chokladsås.. Den såsen.. Jag har ingen kommentar, vi skapade helt ärligt ett monster. Går inte att förklara. Nåväl! Efter ett tag, runt typ.. 23, blev vi lite uttråkade, så vi fixade oss, tänkte kanske dra på bio eller nåt.. Men då ringde finaste Isabelle och undra om hon kunde komma över så då blev det lite mer sänghäng! Vid tjugo över tolv eller nåt följde vi Isabelle till bussen och sen drog jag och F vidare till Café 60, satt där nån timme och sen gick vi till 7/11 för att köpa gräddfil.. När vi kom hem igen vid 2 så fixade vi chips och dipp och sen skulle vi kolla ParanormalActivity2 i min säng, vi typ halvsov vid 3 så vi ska kolla på den nu istället! Vet ej vad dagen för med sig men ska kanske träffa Lisaman lite senare.. Det här var ett långt inlägg men det var det värt! Juste, någon bild från igår ska jag nog klara av att fixa in ;)

Just nu är det många som ringer men jag behåller min plats i kön!

Hallo ladies, and gentlemens? Iaf, efter skolan drog jag hem till Lisaman och vi.. Chillade, helt enkelt! Haha jag har absolut inget intressant att skriva, borde plugga, men eftersom jag nu är upptagen med sista (!!) avsnittet av Svärdet och Spiran som slutar kvart över 11 så jag lär ju få sitta uppe till 2 inatt om jag ska ha någon som helst chans att få G på detta prov.. Vilket mål va? Nu är det snart slut, måste kolla. Vi hörs imorgon förmodligen, puss.

Fräscha'Målar'Kids


AirWhipped

Egentligen har jag tänkt mig att jag ska plugga, och det tänker jag göra, åtminstone till Svärdet och Spiran börjar klockan 9, så vi får se hur långt jag hinner.. Angående Svärdet och Spiran så trodde jag att det skulle vara historiens skitprogram, sen nu.. Är jag fast. Jag älskart! Har ingen aning om varför, men spännande är det. Antar att jag gillar lite historia ibland. Påtal om historia, så kommer man in på skola, och skola - läxor. Jag ska ha skrivit 5 rader om mitt jullov på Spanska tills imorgon (småpotatis) och sen har jag NO prov på fredag som nämt innan (INTE småpotatis, snarare.. bakad potatis) men det löser sig, har fått G frågorna så det är bara att studera in de. Nu måste jag försöka sätta mig med matten en 45 min eller vad det blir, vi hörs möjligen senare med en bild eller två. ELLER en liten text, haha puss på er.

Like the girls on MTV


Amatör

Nu har jag suttit och lirat lite Synth, piano tutorial videos på YouTube är ju bara kanoners! Så amatörigt det kan bli. Love it, nu ska jag sova. Vi hörs imorgon, puss!

3 bilder från nyår


FLiRT*

Jag suger ju fan! Uppdatering på noll? Kul! Till mitt försvar har jag varit rätt upptagen i helgen.. Jag har bland annat varit med de underbaraste människorna på jorden.. Emma, Johanna, Isabel, Oscar, Jacob, Johanna, Amanda och Erica heter de! Kärlek till er mina finaste. Nåja, idag var första dagen i skolan, jag känner bara.. Yes! Imorgon är det onsdag, sen torsdag och sen.. FREDAG! Wohey! WoopWoop! Dock har jag NO prov på fredag men äsch! Det får lösa sig.. Jag kanske slänger upp en mild eller kanske kraftig bildbomb lite senare.. Man vet aldrig hur det blir..

En försmak på vad som komma skall..

Okej det har inte blivit så fasligt mycket uppdatering idag men jag sov till 12 ungefär, vid 1 träffade jag Elvira och vi var ute med hundarna i snöstormen till 2, sen har vi målat om i mitt rum och haft oss.. Bilder från det ska jag lyckas slänga upp också.. Förhoppningsvis imorgon. Okej, nu ska jag ut med Eddie och sen sova hade jag faktiskt tänkt mig! Vi får se hur det går..
Bilden från nyår, som sagt - en försmak..

BACK IN BUSINESS

JAG HAR INTE UPPDATERAT EN ENDASTE GÅNG MEN NU ÄR JAG PÅ HEMMAPLAN IGEN! Har redigerat hundratals av bilder så nu är jag smått trött. Ska nog sova tror jag.. Bildbomb imorgon? Jag har iaf haft det grymt på nyår och den här veckan.. Justfan, gott nytt 2011 på er!

RSS 2.0