...


Skummad mjölk

Har varit hemma idag, sover inte bra om nättera.. Iaf inte igårnatt eller inatt. Förhopningsvis sover jag bra inatt så jag kan komma till skolan imorgon. Inte speciellt taggad på det dock, taggad på bilden - men fuck heller de andra lektionerna. Nåväl, vi får se hur det blir. Nu väntar jag på att PH ska börja, förövrigt är det inte DH ikväll!? Så himla ovärt, det är ju hela grejen med tisdagar.. Slänger upp ett citat sen.

Jag är en äkta liten "citatälskare" så att kirra ihop några sånahär bilder är nog något jag ska börja med. Kul eller ointressant?


Sjuhundrade inlägget!


Eftersom att min kamera är på vilda äventyr på Afrikas savanner så får ni nöja er med iPhone/webcam bilder sålänge! Översta bilden togs på mig i helgen, julbaket you know, och den nedersta togs idag på mig och farmor efter Lucia inspelningen i Kungsholms kyrka! Nu ska jag snart sussa, känner mig lite krasslig, hörs imorgon. Puss

Dag 1 utan kamera.

Har sovit pissigt inatt, och nu börjar jag om cirkus 20 minuter. Ska ha ett jävla musikförhör på morgonen och senare under dagen förmodligen ett Spanskprov och sen en Idrottsredovisning. Egentligen ska jag väl göra förra veckans NO-prov på omprovstiden idag eftersom jag inte gjort provet än men det kommer jag nog inte hinna! Ska nämligen på Luciainspelning för SVT i KungsholmsKyrka med familjen + Lisa, det ska bli mysigt! Vem älskar inte saker som har med julen att göra liksom? Ne nu måste jag skynda mig, pusshej.



Idag har besökarna bah glidigt in, keep up!


Påtal om saker som bah glider.. Ni minns bloggvärldens älsklingar Glidargrabbarna? De splittrades tyvärr men har återuppstått i en nyare, fräschare, mer älskvärd blogg - GLIDARBOYS! Förut fick vi glida med Oscar, Jocke och Daniel.. Numer glider vi med i Oscar&Jockes vardag. Oscar är ju världens underbaring och det är inget fel på Jocke heller! Så glid in på deras blogg nu, kanske lär ni er något om hur man glider på rätt sätt! Btw, det behövs fortfarande inge glidmedel här inte.. ;) http://glidarboys.blogg.se/

The time of my life.


Bilder från igår, julbak i förorten.

Hejdå kamera. Ses om 2 veckor!

Tjabba folkeeeet! Sitter i köket med Lisa, vi har precis käkat frukost och nu ska vi bara sätta på oss kläder, gå ut med Eddie och sen ska jag hänga med hem till Lisa och visa Lisas mamma + Göran hur man använder min kamera då de ska låna den i två veckor när de drar till Afrika! Lite synd att vara utan kameran i två veckor (trodde inte jag skulle bry mig faktiskt men känner att jag kommer sakna den rejält) men vadfan, två veckor är ingenting och det är bara kul för kameran att den får dra på äventyr i Afrika, haha! Nej nu måste vi skynda oss. Hörs senare med bilder från superlyckade julbaket igår.

XMASTIMES / linaflachsbinder.devote.se

Nu ska jag sminka mig och sen halv fyra ska jag möta Lisa, då bär det av tillsammans med Eddie till förorten/till Charlotte för julbak. Förväntar mig ett jävla mys och mycket skratt med bland andra bästa kusinen Tim och hans underbara tjej Lina! Kameran sitter på laddning och den rosa tomteluvan ska med! Latero.
Jag är helt frälst av den här bilden jag tog på Lina i somras när vi var i Jämtland. Ljuset. Miljön. Hon.

Vinterlandet är vackert.


Har ni fler frågor är det bara att fråga på.

Zup my peep's? Jag har fått en fråga om vad som egentligen hände med Glidargrabbarna och deras blogg, ska jag vara helt ärlig så är jag inte riktigt säker, av vad jag har hört så lade de ner bloggen då Oscar bestämt sig för att skaffa en egen blogg. Denne har ännu inte skapats tror jag men jag ska hålla er uppdaterade om hur det här fortskrider!

Jag har extremt fina vänner.


Riktigt stolt fotograf till dessa bilder.

Vilsen i Älvsjö

Ja, vilsen i Älvsjö - på både det ena och det andra sättet. Vilsen på så sätt att vi förirrade oss lite vad gäller att hitta till ett McDonalds och vilsen vad gäller alla hundratals gymnasium på Gymnasiemässan. Vad ska man välja egentligen? Bara jag som tycker att det är extremt svårt, jobbigt och ångestskapande? Don't get me wrong, jag är extremt taggad, spänningsfylld och glad också. Men det här innan är inte så upphetsande alltså. Har kollat alla estetiska linjer som finns känns det som, varje skola som har en musikinriktad estetisk linje - ah, deras papper har jag plockat på mig. Men det känns fortfarande som att det lär blir Rytmys eller Fryshuset som kommer vara mina "mål".. Jobbigt bara med intagningsproven då jag inte är så hype på att sjunga inför folk, alltmindre inför jury. Men, vill man något så får man kämpa för det! Och jag vill, jag vill det här med musik. Jag vill sjunga och jag kan. Jag vet att jag kan, jag vet att det inte låter som en repad skiva utan skapligt bra. Ändå är det så jobbigt. Nåväl, det är inte lätt det där, men lösa sig ska det göra! Vilket gymnasium jag än börjar på. Ser fram emot att gå på Öppet Hus hos de olika skolorna också.. Jadå, det här kommer bli bra!


Det här får jag sova med varje natt..

Idag hade jag först 2 lektioner, sen drog vi till Älvsjö för Stockholms Gymnasiemässa, blev inte ett dugg klokare på det men ska dit imorgon igen. Skönt att vara iväg från skolan, spännande samt ångestfyllt att tänka på framtida skolor och sen är det jävligt kul att spana in alla andra ungdomar som är där, fatta att minst.. 30 av dem kommer gå i min skola, och minst en av de som var där idag kommer förmodligen gå i min klass! Liiiiite spänande då!? Lagade middag hos Elvira idag, sen drog vi ut, låg i snön och snackade, hade snöbollskrig, jag trillade, vi dog av garv.. Nu tänker jag fan sova. Fyfan va skönt. Godnatt!

22:22 - Make a wish

The ladies has left the building! Ska tvätta bort sminket, borsta gaddarna och sen ut med Eddie innan jag lägger mig, förhoppningsvis gör jag detta så fort jag publicerat det här, måste börja lägga mig tidigare! 5-6 timmars sömn är inte okej, men men - bättre än när jag sov typ 3,5 timmar per natt. Galenpanna man kan vara va? Tiden tickar! Sov sött
22:54 Istället sätter jag mig och konverterar youtube koder till MP3 filer.. Oh lord.

Som ni ser. Praktiskt taget svart.


Back 2 Black

Mitt hår är praktiskt taget svart men det är ju inte första gången så det känns grymt! Älskar små förändringar sådär ibland, då känner man sig faaajn. Ikväll är det Desperate Housewifes och mors vänner kommer hit så det blir kärringkväll för vår del! Thaimat står på menyn om jag inte missuppfattat, YES! Ska ta några ego bilder så ni kanske får en någorlunda lyckad att se på sen.. Latero.

Njutning till 100 procent.


Kanske den fetaste bildbomben genom tiderna. Men jag älskar det.
En bit av sommarlovet 2010 genom min kameralins.

Grinchen VS Shrek


Haha det fick bli ett "Facebook inlägg" igen men det blir så praktiskt liksom!
Hoppas folket inser att detta inte är speciellt seriöst och jag sitter verkligen inte här med grönt hår just nu. Mörkbrunt skulle jag kalla det, mycket mörkare än innan. Det är så jag gillart!
Bild kommer kanske imorgon dårå..
Puss


Blown away


HeartbreakHotel

Hello ladies and gentlemens! Igår var det WinterJam och det var vääärt! Förutom en liten grej, men då var det redan slut så egentligen hade det inget med WJ att göra. Nåväl, inga sura miner. Efter vi varit på Stadion drog jag och Lisa till Solna för att hänga hos hennes syster, hur mysigt som helst var det och vi kollade Så Mycket Bättre, bakade pizza och kollade sen på Heartbreak Hotel - lagom skön film då! Sen var vi hos mig igen vid 01.30 kanske. Då blev det till att koka té och äta några juleskum. Nu ligger Lisa fortfarande i min säng och sover och jag tror jag ska krypa tillbaka dit nu. Det blev ett långt inlägg, puss på dig som pallar läsart!


Ett resultat av att vara uttråkad!


Är skitstressad och måste nu ner i källaren, leta upp vinterjackorna och sen dra hem till Lisa! Stress är bara förnamnet. Det har varit fullt upp i veckan och uppdateringen har fått sitt slag. Imorgon blir det Winterjam på Stadion, grymt! Ni får en bild på hur ett papper brukar se ut efter att jag suttit med det ett tag och varit totalt uttråkad! Puss

Vad gör man inte för sin mamma?

Det blev så att jag sov hos mor istället på grund av olika anledningar. Nu på morgonen vaknar hon (mor) med världens migrän och hennes mattegrupp kommer hit idag på morgonen så det va bara för mig att hämta hinkar, papper, vatten, värktabletter och sen lägga ut alla mattor, fixa i soffan, torka av vardagsrumsbordet och gå ut med Eddie! Så ut med hunden blir det nu, sen ska jag försöka fixa mig själv lite också om jag hinner.. O'boy.
Men, vad gör man inte för sin mamma?

4 BOKSTÄVER.


You shouldn't hesitate.

The sleepover hos Birk blev hur mysig som helst och satan vad vi har skrattat, älskar dig bror. Imorse hade jag Engelskprov och förhoppningsvis kirrar jag åtminstone ett VG och sen får jag spika MVG på nästa grejer vi håller på med så jag får behålla mitt MVG när slutbetyget kommer. Lite väldigt ointressanta saker känner jag. Nu sitter jag hos mor min men senare ska jag till pappa, vi ska laga lite middag och så.. Vi hörs imorgon helt enkelt!


Tagen för någon minut sen, nu drar jag till Birk. Tja!


Put the dick in their mouths so i guess it's fuck what they say.

Har efter mycket om och men bestämt vad jag ska ha på mig imorgon, har också börjat plocka i ordning lite i mitt rum - ska fortsätta nu och sen om man hinner ska jag försöka plugga lite innan jag drar. Ska vara hos Birk till 7, det blir grym middag och Paradise Hotel, jarå det här kommer bli bra - som alltid när det gäller oss! Nu dör datan, vi hörs imorgon eller så. PusseN'

Att inte sova hemma en kväll.

Good morning fella's! Igår hade jag utvecklingssamtal och det gick oväntat bra faktiskt, eller om jag ska vara helt ärlig så går det alltid rätt bra men jag har alltid ångest innan. Jag klarar mig på att jag ''är en så bra vän'' och ''den mest sociala personen i hela klassen'' och bladida. Alltid kul när ens personlighet kommer till hjälp haha! Snart ska jag dra till skolan, ska ha Lucia-övning tills halv tre, då slutar jag och då drar jag hem till Birk - ska sova där ikväll! Vi hörs kanske imorgon dårå, PUSS!


Underbar bildbomb. Varsågod!


Översprudlande kärlek är vad man känner!

Jag hade världens bästa kväll igår, typ! Drog ju med Lisa hem till Oscar i Örsundsbro, vi 3 hade det asbra och jag skrattade så tårarna sprutade. Sen bestämde vi oss för att gå till finaste tvillingarna i hela världen; Emma&Johanna! Där var också Isabel och efter ett tag kom också Jacob. Fysatan alltså, vilket gäng! Så jäkla underbara allihopa. Skrattade så myckt att det gjorde ont i kinderna! De där människorna är riktiga lyckopiller! Åh, måste komma till er snarast igen! Älsklingar. Tusen bilder har tagits, eller mer exakt 133 stycken och drygt 68 ligger uppe på FB, bildbomb för er imorgon troligen dårå (såklart inte alla 68 haha). Jag har min älskade Fredrika här och vi har varit extremt onyttiga ikväll haha, love it. Ska återgå till Sagan om Ringen (TV6) nu! PUSS

I'm out of time and all i've got is four minutes.

Jag har massvis att göra och ingen tid! Fast jag har lite mer än bara ''four minutes'', fyra timmar har jag på mig! Ska plocka i ordning i mitt rum (en bomb har släppts där inne), skaka av alla lägenhetens mattor ute på balkongen, plugga konsthistoria (egentligen matte också), gå ut med hunden, bada/tvätta håret, torka håret, dagens outfit och sen.. sminka mig! Det va nog det, på fyra timmar! Det här klarar jag, om jag gör det lite halvhjärtat.. Sen måste kameran laddas också! Ojojoj, nu kör vi! Börjar med konsthistorian för nu har jag kokat té.. PUSS

Bruttan fick lite färg i tillvaron och kameran blev avskissad. Godnatt!


Smack that

Tjena hej folket! Dagen har gått åt till att teckna, TV, laga mat, gå ut med hunden, teckna, musik och nu datorn mitt på allt detta! Ska tanka in bilder på mina nya bilder jag skapat idag så lite senare får ni dem! Imorgon är det fredag och jag och bästavän ska dra till Oscar i Örsundsbro, sen sover vi hos min faster Charlotte i Bandhagen! Är extremt taggad.. Nä nu måste jag fixa det här innan jag går och lägger mig. Hörs med en bild eller två eller tre snart då.

Zup MadHat?


Den här bruttan blev jag precis klar med. Rätt nöjd är jag väl. Nu ska jag snooza, tjena hej!


L-O-V-E is just another word i never learned to pronounce.

Sitter just nu och skissar, tecknar, ritar - whatever! Pennor och papper håller jag på med iaf! Ska fixa lite chokladpudding till mor min som tjatar om det. Det blir ingen skola för mig imorgon heller men på Fredag borde jag vara back on track igen! Nej nu måste jag skynda mig med den där jäkla puddingen, slänger säkert upp någon bild på någonting senare! Puss och kram motherfuckers!

Tusen gånger om.

Tjolahopp i världen! Är hemma idag för jag mår inte sådär super bra, ont i halsen och massa annat plus att mitt ena ögonlock typ svullnat? Förstår ingenting, ofräsigt är det iaf. Så nu ska jag försöka göra någon nytta av hemmadagen och plugga, matte, svenska och spanska. Nu kör vi! Typ..

So many idiots. So few bullets.

Kom hem efter skolan i snöovädret, kokar en kopp té och försöker plugga lite. Däckar i soffan och sover ett tag, försöker plugga igen, Paradise Hotel, Facebook, Simpsons, Facebook och nu Desperate Housewifes - I love it. Borde plugga.. Vi hörs imorgon. Puss

Frukt är godis och att plugga är kul.

Sitter alltså hemma hos Lisaman nu och försöker plugga lite, det går sådär. Fast på riktigt går det inte alls. Tänkte bara uppdatera er lite om läget, nu ska jag kolla om jag kan hitta lite roliga PhotoBooth bilder på Lisas dator så ni får nåt kul att kolla på! TjingTjing!
- Det handlar om att kunna bjuda på sig själv helt enkelt.

Nu drar jag hem till bästavän!


Inget glidmedel här inte!


Har vi inte alla känt att det saknas nåt i bloggvärlden? Den där bloggen som har det lilla extra? Bloggen som man glider in på det första man gör när man kommer hem? Bloggen som drivs av inte En Glidargrabb, inte Två Glidargrabbar, utan av TRE! Mina damer&herrar, er saknad kan klassas som över. Jag ger till er - GLIDARGRABBARNA! Bloggen som är det glidigaste på länge! Glidmedel behövs inte för dessa grabbar glider rakt in i våra hjärtan!
Det är såklart Jocke, Daniel och Oscar som står för glidet!
Glid in på deras glidarblogg och ni kommer fortsätta göra det varenda dag. 
Glid lugnt folket och grabbar; jag hoppas det var lugnt att jag lånade er header! ;) http://glidargrabbarna.blogg.se/ - det där extra glidet som behövs när det känns lite torrt.


Svar på tal (?)


Tjena hej, Anonyma HEMLIGaBEUNDRARE! Kärt barn har många namn huh? ;) Antar att frågan du i eventuell frågestund ville ha svar på är ifall det ''är något mellan han oscar och lisa? :D'' Svaret blir väl både ja och nej, beror på vilket sätt man vill veta. Ja, det är klart det är något mellan dem, de är ju bra polare! Och nej, det är inget mellan dem, eller nej och nej, det vet man aldrig! De är inte tillsammans iaf. Sen finns det väl mellanting av kompisar och att vara tillsammans men det vet jag inget om. Eller vet jag? Spännande.. Tänker iaf inte hänga ut deras liv här i min blogg! Hoppas du nöjer dig med svaret gullet, eller tja - du har inget val. Här är ditt svar! Pusspårej

No matter where you go you might see me

Igår var jag i Uppsala för att fira AllHelgona med släkten där, en slags tradition. Idag ska jag dit igen, ja iaf till Uppsala. Älskar den staden lite för mycket alltså! Först väntar jag bara på att mor min ska komma hem med min nya säng (ska bli så kul att inte längre ha en loftsäng!) så att ja, dagens planer ser väl en så länge ut såhär; säng. Uppsala. Hem igen. Plugga. Möjligtvis (förmodligen) dra till Lisa. Ha det grymt sötbollar så hörs vi nog senare.
- bild jag tog sist vi var i Örsundsbro

Ett hus till en stad


GRATTIS SNYGGING!! /Fredriks

God morgon mannar! Jag fick något för mig igår trots allt. Fick träffa min älskade Fredrika och vi sågs på Fridhemsplan, gick och köpte naturgodis och började sen gå längs vattnet mot gamla stan. Riktigt mysigt var det och vi stannade och höll till vid Stadshuset. Sen blev det dock alldeles för kallt så vi begav oss hem till mig, här var det fullt hus med massa kacklande damer (vänner till mor min) så vi höll oss för oss själva. Extremt mysigt iaf och fy vad jag älskar den flickan, Fredrika Eriksson.

Ni får den här bilden jag tog igår så länge!


Ett sånt där långt inlägg som uppdaterar.

Tjena hej folket! Vet inte vad som händer med min uppdatering men inte är det speciellt bra iaf! Lisa lämnade mig precis här hemma för hon skulle möta upp sin vän Alice som kommer från Uppsala hit till Stockholm för att vara hos Lisa. Alice är en underbar tjej btw! Påtal om Uppsala så var det där jag och Lisa var häromdagen. I onsdags drog vi dit för att gå på My Sweet 16 Sweden, inte så lyckat för just vår del för vi fick vänta i.. 3 timmar innan vi kom in. Men inga sura miner för det! Det var dock iskallt ute och jag har aldrig haft så ont i mina fötter men vi gick in på ett ställe kallat Rosa Pantern och väntade där, snackade med roligt folk och hade det allmänt trevligt. När vi sen till slut kom in så pumpade vi bara galet i timmen som var kvar. Flippa Kör Ba! Grymt drag och skönt att vara ifrån Stockholm om jag ska vara helt ärlig. Vi sov iaf i Örsundsbro och igår hängde vi ett tag i Enköping innan vi åkte hem till huvudstaden igen! Sen sov alltså Lisa hos mig och nu sitter jag här minsann. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, det återstår att se! Slänger upp några bilder i nästa inlägg. Pusshej

Det får bli ett smakprov på vad som komma skall liksom! Favoriterna Lisa&Oscar på stadsvandring.


Kärlek

Hello lovers, ska ladda in bilder från helgen / igår natt och från idag. Var på SAW3D i lördags med Lisa ju, nattbio. Igår kom Oscar hit från Örsundsbro och sov hos Lisa, så där sov vi tre och sen idag har vi bara chillat, gick ner på stan lite, fortsatte hit till Vasastan och var i Vasaparken ett tag.. När vi ändå var i mina trakter så gick jag hem och Lisa åkte med Oscar till centralen för att säga hejdå. Ja, jag älskar de där två alltså.

RSS 2.0