Oupps.

Hey folket. Tänkte meddela att jag lever. Tänker inte ge er en remiss av dagarna ni missat och det kommer tyvärr ingen sådan imorgon eller på onsdag heller! Möjligtvis på torsdag. Vi hörs latero. Puss

Yesterday.


http://lisetti.blogg.se/

Sitter med Lizette, eller hon sitter i mitt beryktade fönster och jag sitter på mitt awesome'a golv! Hon fixar naglarna och jag sjunger med spotify just nu Hey, Soul Sister. Jag ska vara social nu. Vi hörs senare!

Trötter. Gäsper. Whateverer.

Åhoj matroser! Är övertrött just nu så borde inte skriva. Är iaf hos min faster i Bandhagen och ska sova här, idag har jag varit med Fredrika och sen på kvällen med Roumi. Skriver mer imorgon. Puss!


Jag kom, jag såg, jag sa helvete va dyrt och gick därifrån.

Var helt död på tåget hem till Lisa ifrån kungsan igår, så när vi kom in till hennes rum så somnade jag på golvet medan hon gjorde sig redo för sängen. Sen vips låg jag i sängen och sov och sen vips var det morgon och hon skulle till sitt land och jag satt på bussen hem. Tror att jag gick på fel buss så jag gick av i hötorget och tog tunnelbanan därifrån haha. Nu sitter jag på mitt golv (surprise) och väntar på Nicolette. Har legat i mitt fönster och stekt ett litet tag och ska lägga mig där snart igen. Vid åtta blir det gröna lund och sommarkrysset. Har gjort en ny spelningslista på älskade spotify med mysiga sommarlåtar så jag kanske kan lägga upp den om folket behagar? Peace.

Ikväll blir det Sommarkrysset för min del.

Måste bara säga att jag känner mig som en död och att Joshua Radin äger!

- Ett år sen idag. RixFm'09 med Elvira.


In your eyes i see the sunshine.


Otroligt charmig bild tagen av Emma häromdagarna! Peace

Sitter just nu iförd endast underkläder och ska blåstorka håret nu hade jag tänkt. Sän bär det av till skolan och sen efter skolan ska jag och Lisa förbreda en middag för ikväll, sen kommer gästerna, vi äter och sen vid sju drar vi till Kungsan. Vi ses där!


- Bob Marley

Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for.


Insanity.


Bild tagen nyss med webcam. Därav kvalité. Tjohej.

Hej mina gubbar och gummor. Klockan är 7 och 59 sekunder och ändå skiner solen starkare än en atombomb. Typ. Nästan. Inte? Okej då. Men stark skiner den. Efter skolan kom flickorna Lisa och Linn hem till mig men Linn gick hem rätt fort för hon skulle hjälpa sin syster. Så jag och Lisa satte oss i vår nya favortiplats AKA mitt fönster och kollade gamla skolkataloger och skrattade åt allas fulhet - även vår egen. Egentligen var det menat så att jag och mor min skulle på bio, vi hade biljetter och allt men nej, vi sket i det. Kände oss inte taggade och speciellt inte nu när vädret är så fint. Så jag sitter här med datorn på golvet (som alltid) och lyssnar musik, önskar jag hade ett piano här och att jag kunde spela gitarr. Imorgon är det RixFm; chans att träffa vänner man inte träffar så ofta/chans att spana nytt folk. Kul! Jag borde sätta igång med lite matte. Puss

Går till halv fyra idag. Unlike.

God morgon mannar. Nu tickar klockan och jag har egentligen inget att skriva. Förutom att nu blev jag stressad. Satan!


Falsk Sol

Har precis varit och solat med fina Linn. Fick lite panik över att sommaren är här och att man kan gå i shorts men det vill man ju inte när man är blek eller hur? Så vi slog sak i hand eller hur man säger och fuskade oss till en måttlig bränna. Dagen har spenderats med Lisa, först i Vasaparken och sen i mitt fönster. Sen drog vi och åt med min mamma på exklusiva Mc'Donalds! Nu kan jag inte fokusera mig på bloggandet så.. Vi hörs kanske imorgon. PUSS

Mother Nature is graceful.

Bilder jag tog när vi var ute och gick i Judarnskogen häromdagarna.

This is me then.


Galnaste värmen på länge.

PRECIS HEMMA FRÅN RÅSUNDA

Och vi vann med 4-1! ÄlskaÄlskaÄlska Stolta AIK! Adrenalin säger jag bara!

Embarrasing.

ÅÅÅÅH. Vad min uppdatering suger. Har massa bilder på lager men kan inte lägga in dem nu. Måste städa, och fixa mig. Ska på Talang ikväll. Förhoppingsvis kommer massvis av bilder tas under helgen. Kärlek. Och, förlåt. Igen.

I vimlet av grillröken.


Valborgsmässoafton.

1, Cornelia 2, Pappa 3, Valborg 4, Valborg.

Resumé

Vaknade supertidigt så tänkte att jag kanske ska uppdatera er läsare lite eftersom jag ändå inte har något bättre för mig. Så jag kör en bildbomb i nästa inlägg. Pöss.

Drugs.


Es guapísimo.

Sorry guapa's! Bildbomben får vänta. Allt är lite stressigt just nu men för stunden så har jag satt på skön musik och ska försöka städstäda mitt rum - annars blire ingen utgång för mig som planerat. Ska med härliga brudar förfesta lite hos Julia och sen kanske vi drar vidare ut, vi får se. Världens bästa Lisa kommer snart hit och ja.. Livet är fan sweet. Det är ju helg!

Woah.

Ⓣⓗⓘⓢ ⓘⓢ ⓐⓦⓔⓢⓞⓜⓔⓛⓨ ⓒⓞⓞⓛ ⓜⓨ ⓕⓡⓘⓔⓝⓓⓢ


Bio is åsum.

Vill bara säger att jag lever och att jag kommer köra bildbomb och uppdatering lite senare. Nu måste jag verkligen plugga för ikväll ska jag på Alice in Wonderland igen! Puss'Gurkor.
Update: Det blev Iron Man 2 istället och wohoooo! U gotta love it.

RSS 2.0