Fotona är tagna utav Linn P.


Bild 1: Jag och Birk på sushi stället. Bild 2: Elvira och jag utanför Cosmonova.

Hello.

Det blev en utekväll after all! Satt på en brygga i HammarbySjöstad med härligt folk, rättare sagt med Linn, Julia, Leo, Leo, Fabian, Jonathan och Gustav. Lite kallt med bara jeansjacka - det funkar på dagarna men sen på kvällen/natten blir det liksom vinter igen. Nu ska jag hoppa i ett bad och sen göra mig i ordning för att träffa fina Nicolette. PUSS

WOHO.

Hello ingen uppdatering. Sånt är livet. Kom hem för en liten stund sen, har fikat med fina Linn. Igår hade vi tema dag med skolan och vi va på NaturHistoriskaRiksMuseet. Cosmonova är asballt för de som inte visste det! Efter drog jag, Linn & Birk hem till mig för att plugga, goodluckchuck säger jag bara. Vi bakade kladdkaka/Linn bakade kladdkaka och sen kollade vi film - HarryPotter. Efter filmen drog vi ut och käkade, sushi blev det. Härligt! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, planer ändrades så vi får se vart jag hamnar.. Peace!

Har world's greatest Fredrika hos mig minsann!


Fotot har Linn tagit.

Allt jag kan säga är att..

Alla borde lyssna på Ke$has album Animal. ThankTheLord är allt jag kan säga. Hela skivan går på repeat hos mig. Vi hörs imorgon. Peace.

Chokladpudding for dessert.

Fredagsmys på topp här hemma hos pappa. Just me, him and the dog.

Det lär bli seg uppdatering i helgen. Latero.


Paparazzi.


Jag för ett litet tag sen. Linn har tagit massbombning av foton så ni lär få se en hel del av lilla mig framöver. Annars så kommer Linn sova här ikväll och nu ska vi ut med Eddie innan vi lägger oss och snackar skit i sängen. Mys!  

Silence.

Vaknade imorse och tittade ut genom fönstret - Shit! Det är ju knappt någon snö kvar alls på min gata! Sitter nu vid datan och behöver lite tilltagging, kollar ut genom fönstret - HELVETE! DET SNÖAR! FANFANFANFANFANFAN. Inte okej.

Du är bäst.avän


NU DRAR JAG! Såhär kan det se ut när jag skidåker..

 
Börjar fint

Går galant

Slutar såhär. Slut

Sweet home Alaba.. Vasastan!


I mitt rum hos pappa - Cornelia Hante Wikner.
Igår kollade jag på Melodifestivalsfinalen hemma hos farmor & farfar tillsammans med min faster. Det bjöds på supergod mat och sång och skratt. Sen sprang jag och fastern hem till henne i natten och väl där.. Ja vad gjorde vi då? Internet&Tv antar jag haha. Idag har solen lyst på i 180 grader och åh vad jag älskar våren. Det betyder att snart kommer sommaren.. kan man ju hoppas. Jaja. Jag babblar på om ingenting här. Imorgon kommer uppdateringen vara låg för jag ska upp tidigare än tuppen. Ska nämligen stå utanför min skola vid 05.50. Inte taggande. Något som dock är stööört taggande är ROMME med de man älskar mest. Yiha! Det kommer alltså förhoppningsvis en massa och massa bilder senare.. PUSS

Vårigt. Vågigt.

Just nu sitter jag och ger patetiska försök till att locka mitt hår. Resultatet blir skrattretande. Äsch, jag har ändå inga planer för idag så vad spelare för roll? Igår sov Lisa & Linn hos mig och satan i gatan va mysigt det va. Snackade i flera timmar, skvaller, kärlek, problem - you name it. Sen gjorde vi kladdkakasmet och åt det, sjukt mättande måste jag säga. Sen gick vi och hyrde två filmer - Allt för min syster & The Children. En feel good film och en skräckis - som det ska va. Dock somnade jag till båda filmerna men äschpäsch. Grymt taggad inför Romme som är på måndag.. Åååh!
Det slutade med att jag numera har ett fett brännmärke (typ lika stort som en glasbotten) som pryder min arm där det förövrigt redan finns två brännmärken. Härligt!

Annulleras är ett snuskigt ord.


Bild snodd från Linns facebook. Jag älskar er brudar. Cornelia <3 Lisa <3 Linn


Thank You For Being Here Today.


Sitter i soffan, är lika trött som om klockan varit 5 på morgonen/natten. DisneyChannel är på och jag har varit hemma från skolan i två dagar. Ska dock tillbaka imorgon. Känns rätt bra. Just nu är jag inte på toppen humör men vadfasen. Det är snart helg! Hade en massa planer men alla är lagda på is så.. Vad händer för er i helgen? Puss

Söndagen. [Lovet Edition]

Sista dagen på lovet. Söndagen med stort S. Min älskade Lisa kom hem till mig och vi låg i min säng och snackade i typ 4 timmar. Sen klockan 9 skulle vi (Jag, Lisa, Pappa&Pehr) gå på bio. Det blev Alice In Wonderland 3D. Så stört bra. Rådiggar verkligen Tim Burton, he's the man. Men! Johnny Depp.. My god. HE is the god..

LörDag/LörKväll


Skinnjacka från Cubus. Randig tröja från BikBok. Solglajjor från Danmark. Hög kjol från Ullared.

Kort klänning från Ohio. Svart väst från Ullared. Klocka (som inte syns på bilden) är ärvd.

Fredagen. [Lovet Edition]


På fredagen kom Fredrika hem till mig och det slutade med att hon sov över hos mig på Kungsholmen. Hrr kul som helst hade vi. Jag älskar den flickan minsann. De flesta bilderna är iof tagna på lördag morgon(?). Första bilden är Jag. Andra bilden Patrik och tredje bilden Fredrika. Visst är vi vackra?

Onsdagen. [Lovet Edition]



Åkte alltså upp med grabbarna grus (se bilder) till Eskilstuna där de ställde upp och uppträdde på en Välgörenhetskonsert för Haiti som några Gymnasie elever fixat. Jätte härliga och proffsiga var dessa elever och jag tycker verkligen det är starkt gjort av dem att sätta ihop en sån här stor grej! Pojksen var ju såklart på topp de med. SuperMysigt var allt iaf och det blev mycket skratt&sång i bilen påväg upp/ner.

Hehe..

Uppdateringen har s.u.g.i.t! Men jag ska ladda in bilder nu och sen lägga in några av de här samt skriva om mitt lov och min helg.. Sound's sweet? I know.

När man inte har ett liv.

har du pussat nummer 2 ?
Nope
vad har du för relation med nummer 20 ?
Storebror
när ska du träffa nummer 30 ? 
Så fort skolan börjar
är nummer 18 söt ?
Sockersöt
Vad var ditt första intryck av nummer 13 ?
Har känt henne sen dagis
gillar du nummer 14 ?
BRIS
har du träffat nummer 3 den senaste månaden ?
Tyvärr inte
när ska du träffa nummer 25 nästa gång ? 
Snart hoppas jag
är du nära vän med nummer 23 ?
Inte längre tyvärr
har du gått på bio med nummer 4 ?
Nope
skulle du kunna gå ut med nummer 35 ? 
Självklart
vad pratar du och nummer 5 oftast om ? 
Allt&Inget
skulle du kunna ge nummer 9 en kram ? 
Haha ja
vad har du och nummer 24 för relation ? 
Inte så mycket relation just nu
vad är det bästa med nummer 8 ?
Hon är allt söt hon
brukar du och nummer 16 träffas ofta ?
Inte tillräckligt
är nummer 10 din bästis ?
Haha nej
har du kramat nummer 17 ?
Flera gånger
skulle du kunna prata en stund med numer 22 ? 
Såklart
är du god vän med nummer 7 ?
Det är ju egentligen min mammas kompis men sure
varför har du nummer 12s nummer ?
För att det är en av mina bästavänners pappa
vill du slå ner nummer 15 ? 
Oh yes
vill du komma hem till nummer 11 ?
Yeey
har nummer 19 en blogg ?
Hell no
vem är nummer 1 & 6 ?
Abtin Aram & Amanda Börjeson

√ Checkpoint

Good Evening Fellas! Just nu kollar jag på Vänner och fina Lizette gick för ett litet tag sen. Dagen har alltså spenderats med den flickan. Vi sågs på fridhemsplan och gick runt lite i gallerian, hon handlade presenter till sin mamma som fyller år på lördag. Vi satte oss också på Espresso House och beställde varsin Chai Latte. Sen drog vi hem till mig och chillade i soffan framför Scrubs och Grey's Anatomy. Gårdagen i Eskilstuna var toppen, kanske lägger upp lite bilder efter helgen! PUSS

Eskilstuna here I come.

Fick ett samtal av Pehr som frågade om jag ville hänga med honom, Eddie & Rabih till Eskilstuna eftersom att våra fina artister ska på välgörenhetsgala. Självklart tackade jag ja, så om drygt en timme ska jag vara klar&redo. Måste hoppa in i duschen och get ready! Puss.

GrattisEddie1år/Bildfrånfestförnågonveckasen



PREMIÄR

Ikväll är det premiär för Dating in the dark - Hur kul? Fast rätt tragiskt ändå när de visar personernas reaktioner när de ser den andra människan som de dejtat. Det visar liksom hur ytligt samhället vi lever i är.. Äsch, underhållning är underhållning. Sen är det säsongspremiär för *trumvirvel* DESPERATE HOUSEWIFES! Det är något jag verkligen längtat efter. I eftermiddag kommer Elvira hit och vi ska laga vår ''varannan vecka middag''. Mysigt Pysigt. Nu måste jag ut med Eddie. Puss

Kärlek & Respekt. Ska det va så jävla svårt?


Summering. Full av pojkar.

Tänkte ge er an av mina kända summeringar av helgen så here we go. Fredag. Efter skolan gick jag hem till mig och fixade, mötte sen upp min syssling Sandra på centralen, därifrån åkte vi till Slussen och tog sen en buss till tjottahejti AKA Ektorps Centrum där vi träffade några pojkar, sen efter ett tag åkte vi tillbaka till centralen och träffade en annan pojke. Sen åkte jag och Sandra hem till henne i Salem. Dagen efter det/Lördag. så var det planerat att jag skulle träffa Nicolette men så blev det inte, utan jag hade det mysigt hos Sandra och sen åkte hon med mig till centralen för hon skulle träffa en av pojkarna. Senare på kvällen blev det så att Sandra sov hos mig här hemma och vi hade supermysigt. Vi däckade båda två till Knocked Up som visades på TV. Söndag. Åt superfrukost med min älskade syssling och sen tog vi sällskap till stan och hon införskaffade sig ett navel smycke. Sen åkte jag till bästavän Lisa och jag, hon och hennes syster Julia hade übermysigt. Där spenderade jag natten och sen tog jag bussen hem nästa morgon/Måndag. just nu lär Lisa och hela hennes fina familj sitta på flyget on their ways to LONDON baby! Jag är inte avundsjuk, nejdå. Haha hell yes I am. Kommer sakna min flicka alldeles för mycket men vetandet om att jag kommer få en souvernir därifrån håller hoppet uppe! Just nu är 2½ mannar på och livet är sweet. PUSS


Närmast hjärtat.


Gammal bild på mor lilla mor. Jag älskar dig.

RSS 2.0