Muffins. Jennifer. Eddie.


Eclipse/Team Switzerland

God kväll mannar! Kvällen igår och dagen idag har varit kanon och jag kan ju köra en liten summering. Jennifer kom hit, tidigare än bestämt så vi skrattade åt knasiga youtube klipp blandannat. Sen tog vi med oss Eddie och gick ut, Jennifer sprang in på Wayne's Coffee och köpte två muffinsar + en IsChai och apelsinjuice. Så himla gott vare iallafall. Efteråt åkte jag och mötte Elvira och vi gick hem till henne och fixade oss, sen drog vi ut, träffade en massa folk och satte oss högst upp på Hammarbybacken, det var inte det skönaste för lungorna att ta sig upp där inte.. Idag när jag vaknade åkte jag ner på stan för att äta lunchbuffén på Pizza Hut och sedan gå på Eclipse med mor min, en t-shirt och ett snyggt skärp senare var det dags för mig att ta Gardasil spruta.. Fick svimningssymptom men nejdå, jag svimmade inte! Nu väntar jag på att Lisa ska komma hit, imorgon bitti drar vi till Ullared! PUSS

Oförberedd


Hade satt klockan på halv elva så jag skulle hinna ladda kameran en timme innan jag beger mig för att möta Jennifer vid tunnelbanan, men från halv åtta har min moder trakasserat mig med frågor angående datorn och när jag äntligen fick sova igen så ringer pappa så då fick jag springa ner och hämta en sak vid porten, där var det för sent. Nu är jag vaken, rise and shine people! - Ska alltså träffa Jennifer idag som är min gudfars dotter, vi ska köpa något gott och sätta oss i en park, lär ju bli vasaparken eftersom jag tar med Eddie. Senare i eftermiddag ska jag möta upp Elvira och sen sover jag hos henne. Bus. Puss!

Den tjugoåttonde juni


APA

Sitter och glor på Monki's helt enorma summersale! Dregel säger jag bara!
Meeen, jag ska ju till Ullared på torsdag morgon så jag får hålla mig tills dess med att handla. Ändå grymt taggad, bästavän ska ju med.

Sminkad VS. Osminkad | Midsommarnatt VS. Hemmadag


Å'hej'å'Hå

OjOjOj vad jag har bilder att bjuda på, vet inte vart jag ska börja, vad jobbigt det blev nu. Slänger upp bilder i omgångar lite senare, blir det bra?

Vill bara låta er veta att jag överlevt midsommar!

Så jäkla härligt gäng vi var! Bilden är tagen från facebook.

Boy with a coin - Iron&Wine


God morgon finingar! Är överdrivet trött och har inte varit uppe såhär tidigt på länge känns det som. Snart ska jag möta underbaringarna ovan (Julia&Lisa) på Gullmarsplan där Julias pappa/Lisas bonuspappa ska komma och hämta oss med båten och så drar vi till Lagnö för att fira midsommar. Så himla mysigt det ska bli! Kameran ska med men lär inte uppdatera något därifrån. Så vi hörs antingen på måndag eller på söndag kväll! Hoppas ni kommer ha det lika kalasbra på midsommar som jag kommer! Kärlek

Polaroider


I hörnet Lisa och sen Jag, tagna med min Polaroid kamera och sen tagna med systemen.

God kväll!


Drops Of Jupiter


Såhär mysigt har jag det, musik, exotisk fanta och världens bästaste väder. Ska ta ut hunden nu.

BubbleGumPink


Första bilden med nya kameran fick bli på mitt sockersöta nagellack från Make Up Store.

Mister Kiss Kiss Bang Bang

Kameran är installerad och ja, jag har redan fotat mina första foton med min egna systemkamera. Ni kommer få äran att se första två bilderna. Be proud. Verkar som att jag får träffa finaste Lisa och Julia ikväll, Lisa träffar jag ju hela tiden men Julia har jag saknat! Haha Lisa, jag älskar dig. Nothing personal.. ;) Så jag får ta med kameran och brädan och fota flottisarna medan de käkar pizza. Ha en awesome sommarkväll peep's!

Tipset

Måste bara säga att bandet Iron&Wine är förjävla bra och riktigt värda att lyssna på. Många känner säkert igen deras låt Flightless Bird, American Mouth som spelas i Twilight under sista scenen där Bella & Edward dansar på skolbalen. Mycket fint, mycket fint. De har också låtar som är med i filmen The Last Song med bland andra Miley Cyrus.

Lycklig är ett vackert ord.

Fakk gamla ruttna bilder från Facebook! Nya tider är här och nya bilder ska tas. Kameran har nämligen anlänt och jag kan springa och hämta ut den tidigast kl.16. Jag är lycklig.

#1. Lägger upp en bild från varje album på FB.


1) Album: Mobiluppladdningar. 2) Album: Webbkamerafoton. 3) Album: Loggfoton.

Caps Lock' Twilight Fan Event

SÅÅ JÄKLA KUL DET VAR! HELT GALET OCH JA JAG MÅSTE SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER SÅ NI SKA FATTA! HAR ALDRIG SKRIKIT SÅHÄR MYCKET I HELA MITT LIV! ÅH. ADRENALIN. Så, jag är klar.

White Lies

Sitter med Lisa och hittar på en rätt grov vit lögn mot Lisas barnvaktsbarns mamma. Eftersom att vi ska på Twilight Eventet imorgon (!!!). Vi blev bjudna av världens finaste Ebba och Fredrika ska även med, ska bli skit kul verkligen och förhoppningsvis får man en glimt av stjärnorna. Vi ska nog sätta på en film tror jag. Älsklingar

Glott på handbollshunkar utan tröjor hela dagen. Värt.

Lillasyster Tilda fyller år idag och det firades i Gubbängens IP där Eken Cup hölls, Tildas handbollslag tog sig till A-final men tyvärr slutade det där. Har ätit massivt goda tårtor och har tillochmed haffat ett nytt navelsmycke också! Kanske visar bild när kameran kommer? Har kollat på New Moon och nu ska jag sminka systra mi, she wanted it and anything for my princess. KÄRLEK

Archive' S & C


She makes a man go boomboomboom.

Ska iväg och träffa underbart snygga Hedda, vi hörs senare. Puss!

BOMBNING PÅ GÅNG

Kameran är beställd och levereras inom 1-3 arbetsdagar. Gör er beredda på bildbomber!
PS. Det blev en NikonD3000

Lil'C


Sjöjungfru i nöd.

Fick åka hem igår kväll för att gå ut med hunden så var innanför dörren vid tolvslaget. Däckade efter 4 glassar vid halv tre och upp med tuppen klockan 11! Idag har jag ärligt talat ingen aning om vad jag ska göra, spännande. Vädret verkar sådär men får väl kolla med min nya bästavän SMHI antar jag. Ha det chill peep's. Och så hörs vi senare.

Waka Waka


Bild från sommarlovet 09. Drar till Jesper om cirkus en timme, där är också Leo. Vi hörs senare pussycat's.

Bränn håret lite mer va?

Yaman people! Sitter med datan på brädan och med mig på golvet, sen har vi ett stycke Sofia i min soffa också. Fönstret är öppet och det fläktar sommarbris. Jag plattar håret av någon okänd anledning och som det verkar spenderar Sofia natten hos mig i min underbariga säng. Igår hos Charlotte var det supermysigt och jag fick träffa min älskade kusin också, Tim var i sällskap av söta och trevliga Lina så kvällen hade nästan inte kunnat bli bättre. Nu ska jag socialisera mig lite mer.. Peace

Blubb

Jag har ingen kamera för tillfället, ska ju haffa systemen men ah, inte riktigt ännu. Därför blir det inte så kul för dels mig att uppdatera och sen inte för er att.. kolla.. eller ja, läsa.. Skitsamma. När jag skaffat den blir jag lyckligare, tar fler/massor av bilder och sen ger jag dem till er. Fel. Ni får TITTA på dem. Inte röra. Peace.

Mullvadsplan!

Har suttit ute i solen med Lisa och frossat onyttigheter. Nu chillar vi inne. Vädret är wünderbart.

Jag var nykter när jag vakna men nu börjar det ordna upp sej!

Citatet är från Sällskapsresan, inget annat.
För onykterheter har jag varken tid eller ork för just nu! Sitter hos faster Charlotte i Bandhagen där jag sovit inatt, lika mys som alltid. Vet inte vad som händer idag, det är fint väder så jag kanske stannar här, vem vet? Och haha, ett tips till de som tycker att jag uppdaterar dåligt - adda mig på facebook, där skriver jag stup i kvarten ;)

Puss :)

Ovärt med statistiken. Fuck'a off.

Gissa vem som har tillräckligt med pix för att haffa sin kamera nu?!


Efter avslutningen. Innan Jespers match. Solglajor (Gina Tricot). Örhängen (London). Avslutningsklänningen (Vero Moda). Läderskärp (Accent). Converse (footlocker). Svart hoodtröja (GJORT SJÄLV!!) och sen en fin liten SL-remsa i vänster hand som picken över iIi!

Bilder kanske?


1, Jag, Jesper och John efter avslutningen. 2, Innan Jespers match. 3, Äta mat. Mysmode.
Bilderna kommer från facebook / Lisa / Emma

Första dagen på sommarlovet!

God morgon tänkte jag skriva. Sen tänkte jag skriva God dag men det är snarare God eftermiddag. Jag kom iaf hem ifrån härliga timmar/natt/dag/kväll/whatever hos Jesper i bromma för någon timme sen. Dagens schema ser iaf ut såhär att jag och Elvira ska laga middag till min + hennes familj (mor, lillasyster, jag, Elvira, hennes mamma) och på menyn står det pizza! Just nu sitter Elvira hos frissan och blir blondin och jag vet inte riktigt hur lång tid det kommer ta så vi vet inte riktigt hur det kommer gå med denna mat.. Saksamma det löser sig! Efter det är det möjligt att jag spenderar natten med Lisa då hon annars får sova själv och det är oacceptabelt när hon har mig som sin bästavän! Nu ska jag sätta på lite fresh musik, fräscha till mig och smsa Elvira. Ha en fortsatt trevlig dag dudes!

Jag älskar oss.


WOHOHOHO

Sitter just nu på golvet med en turbanhandduk på huvudet och hade tänkt att blåstorka håret. Men klockan är efter tio och jag vill inte störa i lägenheten.. Men det är avslutning imorgon och håret måste vara bra.. Åh problem. Min klänning är iaf underbart fin och ifall jag inte uppdaterar mer imorgon så är det för att jag kommer vara hos Jesper med underbara människor och grilla och sen sover vi nog där.. AWESOME!

Ignorans


Converse, avklippta H&Mjeans, skinnpaj - cubus, blommigt från Guess, glajjor - Gina, smycken från London. Bilden tog Linn igår.

http://artofclothes.blogg.se


Här har vi min underbart fina vän Linn, fotot togs idag av mig när vi var i Bromma. Enjoy.

Uppdateringen suger

.. för all min tid går åt till klassen.. Sorry. Snart är det sommarlov. Då kanske vi hörs lite mer.. Puss

Six little eggs.

Igår fyllde finaste bästavännen Lisa byxmyndig så i skolan hade Lotta med sin en tårta som vi va några som åt efter att jag fått släpa runt Lisa med ögonbindel lite överallt för att.. uppehålla henne. Sen på kvällen igår bjöd jag Lisa på bio och vi gick och såg Dear John som hade premiär på hennes födelsedag (awesome) och som också hon velat se superlänge. Channing Tatum i våra hjärtan. Ojojoj, floder blev gråtna. Däckade i soffan igår till någon skum skräckkomedi om muterade mördar spindlar.. Nu sitter jag på mitt älskade golv och försöker planera dagen. Ser ut som att det blir sol/bad med Elvira och sen ikväll slaggar jag där. Softmode? Partymode? Defenitivt PARTYMODE. Ha det super. Puss

Snygga vänner.


1; Stört snygga Ebba. 2; Vackra Nicolette tagen av mig. 3; Sötaste John tagen av mig.

Min dag. Typ.


RSS 2.0