Nu är den död


Lillsyrran betalar! / Blue my mind


Det lönar sig att ha en lillsyrra med pengar, som man sen följer med ner på stan. Hon praktiskt taget insisterade på att köpa nåt till mig så nu är jag ett snyggt nagellack och en dipliner rikare. Känns jävligt bra, tack Tilda! Har missat hela IDOL nu, orkar inte bry mig faktiskt. Måste fixa med mina Prao-papper, duscha och bädda sängen. Inga läxor tills imorgon så det är ju bara helt underbart. I'd better get going, hörs imorgon!

De brädåkande systrarna


Syrran fick ju alltså med sig en bräda hem, den med PacMan gubbar, min veteran älskling har ju fetaste kobran typ. Tung jag vet.

3 timmar senare

Oj alltså.. Det där med orientering.. Haha, skrattretande. Det flöt på rätt bra för mig, Lisa och Linn tills vi gick helt fel. Ja vi gick tydligen utanför kartan (fast vi trodde såklart vi gick heeelt rätt) och ja ni.. Vi gick runt ett tag och sen liftade vi en liten bit med en Taxi, tacktack! Sen kom vi till Statoil och där inne frågade vi om vägen till Universitetet (vi skulle verkligen inte till Universitetet men vi trodde det..) så ja, efter ett tag ringde våra lärare och frågade vart vi tagit vägen, sen fick en lärare komma och möta oss med cykel för att sen visa vägen tillbaka. Rätt galet ja, nu är jag dödstrött men har lovat lillsyrran att följa med henne till Hötorget, hon ska haffa egen bräda, så slipper hon ta min. Peace

Vilse i skogen vandrar jag omkring. / CD:12

Börjar 10.10 idag, så har hunnit gå från pappa hem till mor och här har jag bytt om och ska nu trycka i mig en Billys Pan Pizza.. Bra start på dagen! Varför jag börjar såhär sent? Jo det är orientering idag nämligen, i Lill-Janskogen. Riktigt taggad är jag, inte alls. Meen, vi får förhoppningsvis sluta skapligt tidigt, skönt. Vi hörs senare om jag inte irrat bort mig i skogen.

Min Alexandra och jag idag. Love you Pucko


I can kiss my MVG goodbye.

Seg dag, är otaggad. Slutar halv fyra och sista lektionen har vi spanskprov. Då har jag iof hela dagen på mig att plugga, /hela lunchen haha. För det har inte blivit mycket spanskapluggande av här hemma, fan.. Drar föresten till farsgubben efter skolan så vet inte om det blir någon mer uppdatering ikväll, då hörs vi imorgon! Kisselicious.

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?


Utomhusbio/Sommarlovet/VillTillbaka


O'nödigt


Jag är hemma och jag är två klänningar plus en baströja rikare! (Kanske kirrar bild sen?) Ena klänningen är värsta festblåsan så vi får se när den kommer komma till användning.. Spännande. Nu ska jag hjälpa moder min med räkningarna och sen är det dags för IDOL. Seeeen måste jag plugga, spanska prov imorgon ju, föresten så jag matteprovet helt okej.

SKHLM

Ska till Skärholmen centrum och fika och kolla lite affärer och sådär med farmor idag, bara väntar på att hon ska komma och hämta upp mig. Mysigt värre! Älskar den gumman. Vi hörs senare, puss

Soffpotatis


Bilden togs.. Idag! Efter skolan. Trevligt trevligt.
Har försökt plugga, det har gått åt pipsvängen. Förväntar mig faktiskt ett IG på det här matteprovet som är imorgon.. Känns sådär, men som man bäddar får man ligga och min bäddning var inte awesome så jag får skylla mig själv. Åh nej! Påtal om bäddning så kom jag precis på att det är något jag absolut inte gjort i min egen säng. Ne, har man loftsäng som jag så blir det alldeles för jobbigt att klättra upp där och fixa med lakan och skit. Får sova i soffan med Eddie, det blir bra.
Sov gott my peep's!

Darling


Fån't jag en körv, så hoppe jag i älva!

God kväll hotnesses! Mor mins vän Ankis farbror gick bort idag så Anki ringde hem till oss och var lite låg sådär, tvekade inte en sekund på att dra hit så nu sitter jag här och sover här och håller henne sällskap. Fick alltså gå lite tidigare från middagen som förövrigt var supermysig med Christian och hans tjej (ja, plus mor och Tilda dårå.) Ja, det var väl en liten update om läget bara, nu ska jag försöka jobba lite matte.. Sov gött

The Fray är ett totalt stört bra band. / CD:17


En lillasyster och en storasyster


I'm back in business! Eller tja, hemma igen från Lisa iallafall. Det jag har framför mig nu är städning och plugg, två prov nästa vecka och nej jag är varken taggad eller förberedd. Runt 18 ikväll kommer storebror Christian hit med sin tjej Mika, supermysigt. Vi hörs lite senare.. Puss

Vampyrer suger

Är hemma hos Lisa just nu, vi skulla kollat på Vampires Sucks men det verkar inte riktigt funka. Sover här ikväll, supermys. Behöver det liksom, ha en grym lördag.

Vivere militare est


D8

Jag har absolut ingen aning om varför jag fortfarande är vaken, förmodligen för att dra ut på avsminkningen.. Lat tjej. Nä, nu måste jag tvätta bort sminket och sen flyga till min säng och hänga i drömmarnas land. Kom precis på att jag har en dejt med John Blund.

As simple as that.


Lillasyster Tilda tog bilden. Redigeringen står jag för.

Kärlek är i luften ikväll

Tillbaka hemifrån dundermysig middagskväll med massor av skratt till youtube klipp bland annat.. Det har blivit en hel del bilder på mig och systra mi så ska ladda in de på datorn nu. En del av resultatet lovar jag er! Hoppas ni haft en grym kväll. Kärlek

Lycka / CD: 19


Bilden tog Elvira på mig när vi var ute och cyklade förra veckan.

Bye bye cancer, please don't come again.

Hade totalt taggat till för att dra ut med båten i eftermiddag/kväll med familjen men vi ska tydligen bara ha en vanlig middag.. Eller, det är ju inte alltid praktiskt taget hela familjen är samlad så okej då, det blir väl bra ändå. Jag var bara så himla taggad på båten.. Nåväl, det som firas är ju underbart så såklart kommer det bli kanonkula! Det som firas är att Farfar min fyllt år, också kusin Tim och sen.. ATT FARMOR BLIVIT AV MED CANCERN!!

Bilden togs imorse, morgonpigg brud.. / CD:20


Vackraste staden


Dessa underbara bilder på vår älskade huvudstad tog jag i söndags..

Home. But not alone.

God förmiddag, god lunch kanske? Är hemma idag, skulle gått till skolan, men mor min ringde och var halvt levande så jag är hemma och tar hand om henne. Hade egentligen förberett ett tal till Engelskan idag som faktiskt är rätt bra men jag får ta det en annan dag istället, det löser sig så länge jag gör det liksom! Nu ska jag springa ner och köpa lunch till oss, puss hej.

Nattporträtt. / CD:21


Sov tätt.

Borde sova, men ska hoppa in i duschen nu faktiskt. Tja, ska tvätta håret iaf hade jag tänkt mig. God natt.

Lisa och Cornelia. Lördags.


Pappsen fick agera fotograf, det var.. roande.

Intressant information. Fast ne.

Tillbaka från Fridhemsplan, där jag varit de senaste.. 2,5 timmarna! Skulle följa med mor min på mammografi, först hittade vi inte dit och sen när vi efter lite för lång tid hittade till byggnaden så va det låst! Liksom.. helt kolsvart, nada, finito, ingen person så långt ögat kan nå. Hur ovärt? Jaja, så vi gick till donken och ät en mycket nyttig middag tillsammans med gudmor min. Sen skulle vi in på Åhléns och införskaffa oss varsin foundation och en maskara till mig - Lash Millionaire fick det bli, en nyhet som jag inte testat än. Spännande! Haha. Nu kom extrastorebror Christian hit och nu börjar IDOL. Hörs senare. Puss

Det funkar. / CD:22

Kom hem för en dryg halvtimme sen från en regnig och seg dag. Alla dagar är typ likadana nu för tiden, ovärda och med tryckt stämning. Inget att gå in på, lever för helgen helt enkelt. Har fixat mig en dunderstor kopp med rött té och tänkte läsa lite, är snart klar med en deckare jag läser. Höstmys med lagom deppnivå tror jag det kan kallas. Det funkar.

Everlasting moments


Trött. På allt och ingenting. / CD:23


En bit utav Stockholm, Gamla Stan


Håhåjaja vad det har fotats denna helg, minst 100 bilder bara på mig. Ni lär ju få se ett rätt välsorterat utval senare och ja, fram i tiden. Helgen har spenderats med bästavännen på alla möjliga sätt och ställen, bland annat som ni ser - Gamla Stan och på ett mysigt litet fik in på en bakgata, ja ni ser ju skylten. Känner mig trött just nu och mina fingrar är som russin, det är rätt ovärt när diskmaskinen slutar fungera och man får ta till med eget hantverk. Men! Man ska icke klaga, rinnande vatten har vi minsann!

Jammin' until the break of dawn

God morgon muppar! Äter frukost, bestående av gårdagens godis. Femstjärningt! Idag verkar det som att vi ska ner på stan med Pappa min och några vänner till familjen som är här på besök från USA, mysigt värre. Vi hörs kanske senare då! PUSS

Google kan sannerligen allt


Berättar mer om kvällen imorgon


Jag älskar dig knashund Patrik

Ha en mysig fredagskväll / Countdown: 26

Håller på och skriver på en SO inlämning, den ska vara inmailad senast 23:59 och jag är förhoppningsvis klar snart. Dum i huvet är jag som börjar skriva samma dag den ska in när vi haft praktiskt taget hela terminen på oss. Anyways, så kan det gå och inlämningsuppgifter har aldrig varit min grej. Lisa kommer hem hit snart och vi ska ha fredagsmys, vid 10 ska vi hämta min lillasyster som är på Disco, samma disco jag hängde på en fredag varje månad (alltid månadens bästa fredag, utan tvivel) när jag var i hennes ålder.. Herrejistaness vad tiden går fort haha. Lär slänga in någon mer bild sen, ni vet att jag diggar bilder mer än en massa text..

Idag fick jag veta att jag är etthundrasjuttio centimeter lång.


Ni får fler bilder från min psykelkväll imorgon


Final countdown : 28

God kväll mina damer och herrar! Sitter hemma hos pappa i en obekväm ställning som skadar mina knän.. Har absolut inget intressant att berätta om dagen förutom att jag inte mådde sådär superbra så jag gick hem när det var två lektioner kvar. Tryckte i mig en B&J och läste Veckorevyn, känner mig fortfarande måttligt sliten med överhettade kinder men det är lugnt, till skolan ska jag iallafall! Ja, imorgon alltså..

Ironins sötma


Bulle eller knut?


Fallen Leaves on the ground


Lite småhärligt muppig bild Linn tog på mig idag efter skolan, bruden var sjukt flummig och tja - det smittade av sig och rätt som det var ville jag kasta löv omkring mig. Påtal om Linn kommer hon förmodligen hit snart, vi ska väl.. Ta det lugnt, mysa, kanske dra ut och fota lite - vi får se. Sofia gick för ett litet tag sen också så.. Hmm.. Jamen då hörs vi väl antagligen lite senare med några bilder då!

Ro-Bot

Eftersom att jag inte har någon telefon så fick kära lillasyster agera snooze för mig och ja, sa till mig att jag kanske borde gå upp var tionde minut.. Nu är jag iaf vaken, uppe och ska fixa mig inför dagen. Tema dag i skolan så har fått 25 minuters sovmorgon, det gör faktiskt skillnad. Skolval idag så ja, det handlar om att rösta på ett utav partierna, inte så värst spännande. Vet inte riktigt vart jag står men jag vet vart jag INTE står iaf, politik är inte bra alltså. Anyways, efter skolan hookar jag ett tag med Sofia och sådär, sen måste jag plugga.. Segt. Vi hörs säkert med en bild eller två senare. Peace

The Trip


Off 2 School


Ga ga Oh La la


En månad kvar.


Tog inte med mig kameran trots allt så slänger upp en bild jag tog från klassens NO-exukution i Judarskogen häromveckan. Kvällen har iaf varit mycket trevlig med god matt och hemgjord glass. Det verkar också luta åt att jag kommer få en iPhone4 i födelsedagspresent då min mobil ej funkar längre och så är det exakt (på dagen) en månad kvar tills min femtonårsdag. Spännande!

Kulturfullnatt

Helt galen kväll/natt igår, vi missade vårt tåg och ja.. Men fortfarande! Kulturnatten var awesome med härligt folk. Vi hörs senare, ska fixa i ordning mig nu inför middag hos storebrorsan. Kameran är med..

9/11

Den 11 september för flera år sedan hände något fruktansvärt.
Vill bara ge kärlek till de drabbades anhörande och låt de vila i frid ♥


Svärdet i stenen, Disney edition

Är ensam hemma med lillasyster och hunden, vi kollar tecknad film och äter pizza. Så himla mysigt, och det känns bra med en härlig hemmakväll innan utekvällen imorgon. Lisa ska nog titta förbi här om ett tag och imorgon ska jag förmodligen träffa Sofia ett tag innan chillförfesten med mig och Lisa hos Lisa innan vi beger oss till Uppsala. Nu skrattar jag och Tilda förfärligt mycket till filmen, tecknat är underskattat.

I-rony/Sophia Somajo


Purple Rain RayBan Pilot


Tjabba! Har varit hemma från skolan idag, var superduper trött och seg imorse så så fick det bli. Här hemma har jag städat, fotat lite (ja, ni ser ju ovan) och sådär, lyssnat massvis av musik. Typ det gamla vanliga om man bortser från städningen. Ikväll ska de flesta på Hoffmaestros konsert på Grönan men nejnej, jag ska inte dit. Känner inte för det, har inte lyssnat så mycket på de och behöver pengarna till annat. Annat som i imorgon, Kulturnatten i Uppsala med bästavän. Är så stört taggad.

Green


Tre bilder från idag med klassen i Judarskogen, ja den heter så for real. Nu ska jag sova, kanske..


Resultatet


Mor min beslöt sig igår kväll för att dra ut min lösa tand (ja, jag har fortfarande mjölktänder..) och resulterande så kom en hel del blod. Jag beslöt mig för att möjligtvis kunna kirra en fresh bild och jo, de blev rätt soft. Fresh, haha helt fel ordval.

SvenskaUppgift. Omskrivning av dikt.

En fiddy ska vi ha, snabb ska den va. En giraff ska vi ha, som vi kan rida på var da. Så att vi någon gång till ett annat land kan dra. Lisa du! Corre du! Jarrå, det här kommer bli bra! En lägenhet ska vi ha, men vart ska den va? I Stockholm, Göteborg eller kanske Örsa? Det spelar ingen roll sålänge vi med varann får va! Lisa du! Corre du! Jarrå, det här kommer bli bra! En dator ska vi ha, checka Ansiktsboken var da. Skratta åt en mupp som säger Kult och vara allmänt gla! Lisa du! Corre du! Jarrå, det här kommer bli bra! Men Lisa du, Lisa du, att drömma är inte alltid så smart. Allt annat spelar kind'a'roll'a så länge det är med dig jag får va. Lisa du! Corre du! Jarrå, vi har det redan så bra! - Cornelia Hante Wikner

Svampigt


Bild jag tog på pappa efter Sverige-Ungern.
HEJ DÄR PUSSGURKOR! Riktigt fucktardad uppdatering måste jag säga och annars har jag inte så mycket mer att säga. Imorgon ska vi ut och NO:a oss i Judarnskogen, ja min klass då. Ikväll ska jag till pappa så förmodligen ingen mer uppdatering. Vi hörs förmodligen imorgon. PUSS

Dagen innan idag


Bonjour

Konstig uppdatering må jag lova! Igår eftermiddag/kväll var det Hagadagen för min skola - alla klasser plus föräldrar, syskon och hundar går till Hagaparken för att picknicka och ja, det lyckas alltid bli dåligt väder så igår spöregnade det. Sådär lagom mysigt, jag fick iaf med mig en Birk hem så ja, han sov här. Ikväll ska jag på EM-kvalet på Råsunda stadion med pappa min, Sverige-Ungern så man kan ju bara hoppas på seger för oss, hemmaplan och allt! Lär ta lite bilder om det inte regnar för mycket.. LOVE.

När man är uppmärksam på lektionen


Gjorde detta idag på en väldigt intressant lektion..

Skolfoto imorgon. Otaggande


RSS 2.0